USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Невідомий відкрив стрілянину в торговельному центрі в Торонто

31 Серпня 2018 08:58
У канадському місті Торонто невідомі відкрили стрілянину в торговому центрі Yorksdale.

Як повідомили кореспондентові Укрінформу в поліції Торонто, інформації про постраждалих унаслідок стрілянини не надходило.

Правоохоронці закрили торговий центр та евакуювали усіх його відвідувачів. Наразі вже були оголошені в розшук двоє підозрюваних, один із яких може мати вогнепальну зброю. Причина стрілянини поки залишається невідомою.

У результаті інциденту допомога медиків знадобилася одній людині, але, як уточнили в поліції, це не пов'язано зі стріляниною.

Аби не наражати працівників та пасажирів на небезпеку, розташована під торговим центром станція метро була закрита для входу та виходу.

Як передає CTV News, у стрільбі підозрюють двох чоловіків віком близько 20 років, один з яких чорношкірий.

Відзначається, що співробітники поліції опитують свідків і вивчають записи з камер, встановлених у магазинах. Місце події оточене, поліцейські радять не підходити до торгового центру.

На сторінці ТЦ в Twitter повідомляється, що він буде закритий до ранку наступного дня, щоб дозволити поліцейським провести розслідування.

Наразі навколо торгового центру стоїть кілька поліцейських автомобілів, але рух проїжджою та пішохідною частинами вулиці не перекритий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus