USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Неймовірний «Hello» у Луцьку від Антитіл. Фоторепортаж

22 Лютого 2020 10:45
Відкатавши стадіонний тур, відома українська рок-команда Антитіла нарешті взялася за концертні зали. Не оминули рокери і Луцьк, де відіграли два концерти, презентувавши свою нову платівку з десяти треків «Hello».

Організований БСВ Концерт музичний перформенс відбувся 21 лютого у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Перед двогодинним концертом увечері на пресконференції стало відомо, що фронтмен Антитіл Тарас Тополя має проблеми з горлом, але пообіцяв фантастичну енергетику на виступі гурту і не обманув.

«Ми починаємо» – перший трек, який команда зіграла для луцької публіки.
«Сьогодні перший концерт у Луцьку в рамках туру «Hello». Антитіла привезли не лише альбом наживо, також прозвучать пісні з інших платівок. Ті прихильники, друзі, фани, які йшли з Антитілами десять років, матимуть змогу почути та підспівати деякі з цих пісень. Без вас атмосфера не вийде, без вашої участі, без вашої підтримки та без вашої енергії, тому давайти ловити момент прямо зараз і отримувати задовлення», – закликав Тарас Тополя, анонсувавшти трек «Лови момент».

Пісня «Stund up»про те, що «любов шукає людей», сказав лідер Антитіл. До слова, Тарас Тополя дуже багато уваги приділяв публіці, постійно розповідаючи про шлях гурту, значення пісень та закликав самих лучан стати частинкою шоу.
Далі гурт виконав пісню про любов і мир «Лети». «Не варто, коли сваришся, довго грати з себе недоторканого. Всі ми маємо прощати, адже в кожного з нас та людина в серці», – наголосив Тарас Тополя.

Під трек «Сарафан» зал нарешті затанцював. Ще гурт зіграв «TDME» «Lego», «Вірила», а також трек, який став улюбленою піснею молодят для першого весільного танцю, – «Буде син».
А фінальною піснею альбому стала «Hello»: «Є речі, які важливо встигнути зробити і сказати тим людям, які дорогі, які поруч. Життя бентежне і в один момент ти розумієш, що ти не долюбив, не досказав, не дообійняв, не доробив те, що мусив. «Hello» – пісня про важливе».
Після найновіших треків у концертному залі почали звучати перевірені часом хіти. Лучани відривалися під «Танцюй», «Два акорди». А на пісню «Лав» Тарас Тополя поділив публіку на чоловіків та жінок: перші мали підспівувати «на-на-на-на-на, а прекрасна половина людстав «лав».

До слова, протягом концерту фронтмен Антитіл отримував чимало презентів від дітей. Отримавши снікерс, він навіть пожартував, що діти віддають найцінніше – солодке, а коли вони почнуть віддавати свої планшети, то це буде пік популярності гурту, тому ще є над чим працювати.
Втім, лучани не лише відривалися та танцювали, послухавши «Одинака» та «Їдем їдем», а кавер «Люди, як кораблі» зал слухав стоячи.

«Я пробився колись до Андрія Кузьменка за автографом. Я не знав, що говорити, так само діти і зараз мабуть. Антитіла усвідомлюють, що діти дивляться на нас, слухають нас і це на нас впливає. Свою творчість ми намагаємося робити такою, щоб потім нам не було соромно перед своїми внуками», – відзначив Тарас Тополя.

А далі наступив суцільний відрив. Лучани просто не могли всидіти під запальні ритми «Ми», «Молоком», «Все красиво», «Бери своє», «БудуВуду».
Відігравши треклист, гурт не став тікати зі сцени. Подякувавши лучанам, Антитіла ще раз зіграли «Вірила», а наостанок Тарас Тополя подарував хлопчику Нікіті, який підспівував усі пісні, футболку та диск.

Під час другого концерту у залі драмтеатру панувала не менш шалена енергетика.

«Тут зібрались кращі люди міста», – зауважив Тарас Тополя і записав традиційне звернення з концерту для підписників гурту у соцмережах.

Лучани танцювали у кріслах та перед сценою, підспівували улюблені пісні та активно брали участь у запропонованих учасниками гурту інтерактивах.

До слова, майже після кожної пісні на сцену до Антитіл виходили діти з квітами, цукерками та сувенірами. З однією маленькою лучанкою Тарас Тополя навіть заспівав пісню «Вірила».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фан Показати IP 22 Лютого 2020 12:12
Концерт - бомба !!! Фронтмен гурту - супер, і як людина, і як вокаліст ! Окремий респект за пісню Кузьми та фразу про інших пихатих артистів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus