USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку «Антитіла» вперше за свою кар'єру дадуть два сольні концерти поспіль

21 Лютого 2020 15:27
Популярний український гурт «Антитіла» у рамках всеукраїнського туру на підтримку альбому «Hello» завітав до Луцька.

Сьогодні, 21 лютого, у Волинському обласному муздрамтеатрі журналісти мали змогу поспілкуватись з музикантами.

Фронтмен гурту Тарас Тополя розповів, що за наступні два тижні вони дадуть 20 концертів. Сьогодні у Луцьку музиканти вперше за свою кар'єру дадуть два сольні концерти поспіль.

Як розповіли «Антитіла», на лучан чекає насичена програма тривалістю 2,5 години, після якої усі охочі отримають автографи та зможуть сфотографуватись з музикантами.

Гурт привіз для лучан альбом «Hello», також звучатимуть пісні з інших альбомів. «Не зважаючи на те, що я трохи захворів, ми обіцяємо живе виконання та фантастичну енергетику. Ми завжди викладаємось на максимум» , - зазначив Тарас Тополя.

А Сергій Вусик пообіцяв після завершення всеукраїнського туру поділитись із прихильниками секретом: як викладатись на повну на сцені, навіть коли ти хворий.

Також музиканти зазначили, що привезли до Луцька саме ту сцену і звук, які отримали найвищі нагороди на музичному конкурсі у Лос-Анджелесі.


Не могли не згадати «Антитіла» у Луцьку й судову справу з лучанином Лапковським.

«Запрошуємо пана Лапковського на концерт, де ми співатимемо пісні, у яких він вбачає порушення його патенту».

Нагадаємо, судовий позов, у якому підприємець з Луцька Сергій Лапковський вимагає від відомого гурту «Антитіла» сплатити мільйон гривень, набув великого розголосу у музичному світі.

Лучанин звинуватив музикантів у використанні запатентованої ним ще у 2012 році корисної моделі № 74516 «Спосіб налаштування параметрів музичної композиції» і подав до суду. Сергій Лапковський заявляв, що впевнений у перемозі. Своєю чергою, музиканти назвали позов абсурдним та наголошували на тому, що йдеться про заборону використання музикантами певних тональностей і темпу у своїх піснях.

Натомість, гурт «Антитіла», зокрема Сергій Вусик, Тарас Тополя та Максим Сиволап подали позов на Лапковського С.О. і його спільників. Музиканти вважають справою честі домогтися анулювання «патенту на ноти», аби взагалі виключити подібні справи у майбутньому та примусити гурт виплатити компенсацію розміром в 1 ГРИВНЮ за порушення авторських прав.

Як розповіли музиканти, судова тяганина все ще триває. 26 лютого у Києві буде засідання стосовно скасування патенту Лапковського.

Сергій Вусик розповів, що Лапковський пропонував «вирішити» питання з патентом за менші гроші. Але музиканти принципово не погоджуються і прагнуть довести справу до логічного завершення, аби потім жоден патентний троль не зміг вимагати гроші з українських музикантів.

Цікаво, що Лапковський, намагаючись виманити гроші у гурту, навіть вдався до хитрощів: замовив «Антитіла» на корпоратив компанії «Кромберг енд Шуберт». Як каже Тарас Тополя, Лапковський просто вирішив, що гурт непогано заробляють, тому і подав позов до суду саме проти них.
Розповіли музиканти і про конкурс, який вони оголосили спільно з телеканалом «Україна». Ідея конкурсу виникла у Сергія Вусика.

«Ми всі з дитинства живемо музикою. І ми пройшли ті етапи, коли в тебе, крім мрії, нічого немає. Нам не впало нічого на голову з неба - ми пройшли увесь цей шлях: від мрії до реалізації. Тому ми вирішили дати майданчик для молодих виконавців, дати змогу виступити разом з нами на стадіонах», - каже Тарас Тополя.

«Окрім виступу на одній сцені з «Антитілами» переможці отримають цінні консультації та поради від усіх учасників гурту», - зазначив Сергій Вусик. Серед вимог до конкурсантів – авторський матеріал, бажано українською мовою та вміння виступати наживо.

«Ми будемо раді бачити як музикантів 13-15 років, так і рок-гурт пенсійного віку, - розповів Тарас Тополя. - Головне – це має бути колектив, який виступає наживо».

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитись тут.

Ще раз нагадаємо, сьогодні «Антитіла» відіграють у Луцьку два концерти. Початок о 17 та о 20. Купити квитки все ще можна тут.

«Ми починаємо вчасно, тому не запізнюйтесь», - кажуть «Антитіла».

Незабаром читайте інтерв'ю з фронтменом гурту Тарасом Тополею на сторінках Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus