USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Незвичне поєднання ролів та street food від Roll Club*

4 Грудня 2022 16:21
Японська кухня полюбилася українцям більше 10 років тому. Але якщо тоді доставка суші Львів була чимось незвичним, то зараз такою послугою користується величезна кількість мешканців столиці, обласних центрів і зовсім невеликих містечок. Це стало можливим через поєднання корисних продуктів, які дозволяють швидко втамувати голод, але при цьому не набрати вагу, через високий вміст жирів.

Переваги замовлення страв японської кухні з доставкою

Деякі сучасні господині багато часу практикують приготування страв японської кухні в домашніх умовах та насолоджуються їх цікавим смаком. Але справа в тому, що приготувати справжні роли та суші здатні лише професійні кухарі, а також люди, які тісно пов’язані з японською культурою та знають певні секрети. Однією з таких компаній є Roll Club, яка почала свою роботу у невеликому містечку Харківської області.

Не дивлячись на те, що бізнес наразі переживає не найкращі часи, це не заважає власникам компанії Roll Club постійно жертвувати гроші на ЗСУ, підтримуючи наших бійців найнеобхіднішими речами. Разом з підтримкою харків’ян, компаніям перераховує усі гроші ЗСУ, які отримані після замовлення стандартного ролу Філадельфія.
Які страви можна замовити у Roll Club?

Свою роботу компанія починала в Чугуєві, а потім розширила мережу, заснувавши величезну кількість закладів у Харкові. Тепер команда бажає дарувати радість не лише мешканцям прифронтових територій, але й гостям та жителям Львова.

Огляд найпопулярніших страв від Roll Club:

– Не дивлячись на те, що у цьому місті на заході України величезна кількість кав’ярень та закладів європейської, східної кухні, все ж смачні роли, приготовані з використанням унікальних рецептів, досить рідкісна страва, яку можна придбати.

– Заклад Roll Club пропонує найсмачніші страви, які відносяться до street food. Команді вдалося поєднати незвичну японську кухню з улюбленою шаурмою та вуличною їжею.

– Тут можна замовити не лише суші з доставкою, але й незвичні страви, які представляють собою поєднання японської кухні та вуличної їжі.
Команда кухарів із задоволенням готує «підвішену» шаурму для бійців ЗСУ та ДСНС. Тому всі охочі зможуть замовити таку страву саме для працівників критичної інфраструктури, які охороняють нашу країну та допомагають ліквідовувати наслідки російських атак.

Якщо бажаєте допомогти бійцям, можна це зробити у дещо незвичному форматі, нагодувавши захисників та рятувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus