USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Переваги доставки суші додому та в офіс*

23 Серпня 2022 12:20
Романтична вечеря, корпоратив, день народження з друзями чи родиною в сучасному суспільстві не обходиться без замовлення їжі додому чи в офіс. Суші – одна з найвідоміших страв японської кухні, яка користується популярністю практично у кожного. Це корисно, різноманітно та ситно. Вам достатньо вбити у пошуку «Рол Клаб», потім зателефонувати або оформити замовлення через сайт. Ви можете замовити бажані страви заздалегідь на певну годину або за фактом. Команда професійних кухарів після затвердження замовлення починає приготування їжі. А кур’єри працюють швидко, доставляють все у термосумках.

Чим приваблива японська кухня?

Японська кухня – це простота, вишуканість та витонченість. Відома у всьому світі і не обмежується лише суші, ролами, раменом та місо. Вона включає велику кількість різноманітних страв, виготовлених з корисних інгредієнтів. Привабливість та різноманітність японської кухні – це насамперед продукти, основними серед яких вважається риба, морепродукти, рис та овочі. Рис і риба багаті на білки, також у рисі є складні вуглеводи і клітковина, а в рибі – жирні кислоти. Інші інгредієнти містять достатню кількість необхідних мінералів та вітамінів, які корисні та збалансовані.

Страви японської кухні:

– Поліпшують роботу серцево-судинної системи.

– Зміцнюють суглоби.

– Поліпшують пам’ять.

– Зміцнюють імунітет.

Також це доступна цінова політика. Якщо раніше суші, роли, місо та інші позиції були дорогим задоволенням, то зараз у Рол Клаб ви можете замовити доставку додому чи в офіс. Також серед плюсів це оптимального розміру порції. Це і головна відмінність азіатських страв від європейських.

Страви родом з Японії, насамперед, – це ретельний відбір і дуже уважний підхід до приготування та використання продуктів. Це також традиції та смакові якості, які ні з чим не переплутаєш.

Існує чимало переваг замовлення японських страв додому

Замовлення суші додому – це:

– Зручно. Вам більше не потрібно займатися купівлею продуктів та приготуванням. Достатньо лише оформити замовлення на сайті або зателефонувати за вказаними номерами.

– Смачно. Тільки справжні професійні кухарі можуть передати справжній автентичний смак та подачу.

– Великий асортимент, де кожен вибере те, що йому до вподоби. Для цього ви відкриваєте меню на сайті, в якому представлена детальне грамування та ілюстрації готових страв.

– Швидка доставка. Ви можете зробити замовлення на певну годину або за фактом.

– Вигідні пропозиції. Є акції та знижки на ті чи інші види суші та ролів.

Суші в RollClub та доставка по Харкові

Замовити доставку суші додому або в офіс ви можете в кілька кліків через сайт або зв’язатися з представниками компанії за вказаними номерами. Після залишеної заявки зв’яжеться з вами оператор для уточнення деталей, також зорієнтує з часом очікування. Компанія працює та доставляє їжу щодня, тому скуштувати улюблені суші та роли від Ролл Клаб ви можете у будь-який день та час.

Послуга замовлення ролів та суші додому – це комфортний варіант та економія вашого часу. Поки ви на роботі чи займаєтеся іншими справами, кухарі готують для вас. Мінімальна сума доставки становить 250 грн. Якщо менше 250 грн, тобто самовивіз, що теж зручно, якщо вам дорогою або ви недалеко живете від точки видачі. Для зручності є готівковий та безготівковий формат оплати.

Встигніть замовити смачні суші від RollClub з доставкою у Харкові вже зараз!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus