USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нічна ДТП у Луцьку: автомобіль перекинувся на дах

31 Серпня 2019 01:00
Дорожньо-транспортна пригода у Луцьку за участю автомобіля Opel трапилась сьогодні, 31-го серпня, близько опівночі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці. ДТП трапилася неподалік від гіпермакету Там-Там.

Так, зі слів очевидців, водій автомобіля Opel сріблястого кольору перевищив допустиму згідно із ПДР швидкість, та влетів в паркан, що розділяє дві проїжджі смуги на проспекті Соборності. Від удару транспортний засіб проламав декілька секцій огорожі.

Зі слів одного зі свідків інциденту, на час ДТП у салоні авто перебувало чотири особи, на вигляд - у стані алкогольного сп'яніння.

«Я проїжджав повз якраз в момент аварії, тут перевищення швидкості, ігнорування світлофора і ще в салоні було четверо п'яних хлопців. Я одного із них витягнув. Аварія трапилась тому, що на переході йшла жінка, а вони, щоб її не збити, знесли паркан і вилетіли на зустрічну.

Авто зробило сальто. Швидкість була близько 100-120 кілометрів за годину, тому, як летіли з мосту і не встигали на сфітлофор, саме вийшов пішохід на перехід. Водій повернув кермо вліво, але всеодно не встиг. Вживу виглядало страшно, не як в кіно. Частини паркану порозлітались на 150 метрів», розповідає у групі АвтоАндони Луцька користувач Сергій Самчук.

Також пан Сергій повідомив, що у жінки, яка дивом ледве не втрапила під колеса, був шок та істерика:

«У неї був шок, і вона спочатку не зрозуміла, що відбулось і як могло би статись по-іншому…А коли почала усвідомлювати, що трапилось, шок замінила істерика. Знаю, що в неї є діти. Бо кричала на того паморока, що був за кермом, мовляв, ледве дітей без мами не лишив», - каже свідок аварії.

За станом на 00:15 на місце інциденту прибула поліція.
Від коментарів поліцейські відмовились, однак повідомили, що, не зважаючи на серйозність ДТП, усі учасники автопригоди залишилися живими.

Також на місце аварії приїхала і карета швидкої допомоги.

Чи п'яним був водій легковика, чи ні - встановить експеритиза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Сусід Показати IP 31 Серпня 2019 01:21
П‘яний був за рулем і п‘яні були в салоні. Через декілька хвилин приїхали рішали і почали рішати!
Хз Показати IP 31 Серпня 2019 03:18
Та жінка, яку ніби не збили, була дуже п'яна і сама спровокувала дтп, бо вибігла на дорогу.
Тор Показати IP 31 Серпня 2019 03:35
Ці подонки не цінують життя інших людей, чому я маю жаліти їх?
Кенгго Показати IP 31 Серпня 2019 06:58
Незалежно пяний чи ні був той паморок, як пишуть в новинах, жінці буде наука, що перед тим як виходити на дорогу, навіть на зелене світло, треба дивитись по сторонах, бо дибілів на дорогах багато, а за своє життя треба дбати самому
Нейтрал Показати IP 31 Серпня 2019 07:12
Відео в студію
Анонім Показати IP 31 Серпня 2019 09:00
Хто буде ремонтувати огорожу і коли?Пішохід має впевнитись чи немає машин і тоді йти,не важливо правий водій чи пішохід,чи не правий,але для своєї безпеки завжди потрібно дивитись по сторонам.Бо життя одне,а дурних багато.
Жук Показати IP 31 Серпня 2019 09:20
Загородження трощать не перший раз. Без паркану куди могло воно полетіти?
po Показати IP 31 Серпня 2019 09:41
Дивіться по сторонам переходячи дорогу. Навіть на зелене світло. Якщо не хочете істерики.
Правдоруб Показати IP 31 Серпня 2019 11:08
На жаль більшість водїїв так і не навчились культури водіння , часто поки не почнеш йти по пішохідному переходу під колеса авто ніхто не думає зупинятись...
Параноік Показати IP 31 Серпня 2019 12:24
Дивіться, дивіться... І спати не лягайте, дивіться, чи ніхто не взламує двері, чи не лізе у вікно.
Лучанка Показати IP 31 Серпня 2019 12:28
П'яні дибіли за кермом - страшно, але дибіли що переходять дорогу демонстративно розмовляючи по телефону чи відвернувши морду ще гірші - життя чи здоров`я не вернеш
Крук Показати IP 31 Серпня 2019 13:34
Мабуть все-таки час посилити покарання за водіння у нетверезому стані аж до довічного позбавлення прав або навіть конфіскації транспортного засобу. Може хоч такий підхід щось змінить, бо схоже, що штраф у 10 тисяч гривень нікого не лякає.
Svidok Показати IP 31 Серпня 2019 14:10
Перед тим як вилізти на дорогу, пішохід ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ переконатись у безпеці дорожнього руху згідно пдр. Приблизно після 22ї цей світлофор переходить у режим миготливого жовтого, що тим пачє має ніби не крила добавляти, а обережності. Так шо ніякого зеленого/червоного там і близько не було. Більшість літає по місту 100+ у ночі, і це не є нормально, і це є факт (як би тут хтось не возмущявся, це не виключення, а правило, на жаль) проте у даному випадку водій прийняв правильне рішення - зберегти життя пішохода, ціною свого авто та можливого свого здоров'я. Побите авто - і є плата за його порушення, і тепер буде йому та друзям наука. А пішохід можливо задумається, що не лише "паморок дітей без мати не лишив", а й частково її дії також.
Віктор Показати IP 31 Серпня 2019 18:56
дтп неприємний жах - на пішоході крім жінки ще був мужчина ; впевнений що справу замнуть та в архів із за відсутності складу злочину та доказової бази - а все було в долях секунди - до речі сам я спасав життя людини та постраждав і в лікарні валявся після тогоі ніхто мені нічого не комненсував...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus