USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ніфонта нагородили дипломом «Патріота України». ФОТО

4 Травня 2010 15:08
Минулої п’ятниці у торгівельно-промисловій палаті Києва урочисто народжені представники ділової еліти, яким надана гідність носити звання «Патріота України» - їх визначили завдяки опитуванню серед органів державного управління та ділових кіл України.

Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, на свято був запрошений і архіпастир Волинської землі владика Ніфонт.

У рамках міжнародного проекту «Україна й українці - цвіт нації, гордість країни» на урочистій церемонії лауреатам вручено нагрудний знак - орден «Патріот України», диплом «Патріот України» за проявлений патріотизм та бездоганне служіння Україні. А також Книгу Пошани, де розміщена інформація про лауреатів - видатних діячів нашої держави.

Таку нагороду у Києві вручили й керуючому Волинською єпархією митрополиту Луцькому і Волинському Ніфонту. Владика-митрополит подякував організаторам за визнання і закликав на присутніх Боже благословення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 4 Травня 2010 15:39
Все смешалось в доме Облонских.
Ю-2 Показати IP 4 Травня 2010 15:58
То він тепері в Торгово-Промисловій палаті? І "видатний діяч ДЕРЖАВИ"? Ніби ж Церква від держави відділена...
Ю-33 Показати IP 4 Травня 2010 17:37
Заслужена нагрода!
Священик Валентин Марчук Показати IP 4 Травня 2010 17:40
Владика - українець та волинянин, і смиренно все своє життя трудиться для блага України і УПЦ .
VSC до Священик Валентин Марчук Показати IP 4 Травня 2010 18:31
Уважаю владыку Нифонта но, мы прекрасно знаем какая "цена" этим наградам. Что-то типа луцкого "Человека года", только киевского розлива. Наградой для пастыря служит уважение паствы. Как говорил Иисус: "Кесарю кесарево.."
Антиянек Показати IP 4 Травня 2010 20:12
Арента, Арента забули!!!!! Він же ж, старанний, цілу патріотичну організацію створив із 5 провідних діячів та кореспондентів!!! А взагалі, по фотках видно, що закрите дійство та народу маловато для масовки в залі було. Патріотів на Волині не одна тисяча знайдеться. На отримання нагороди-диплому не претендуватимуть, бо це ні до чого.
seal Показати IP 4 Травня 2010 22:48
Особисто поважаю владику Ніфонта і його заслуги перед лучанами, волинянами і українцями. Та все ж не можу зрозуміти, коли священника нагороджують у торгівельно-промисловій палаті Києва, як представника ділової еліти. Десь глибоко в підсвідомості розумію, що будь-яка церква - це свого роду великий бізнес. Але душею розуміти цього не хочу. Чомусь відразу у таких випадках згадується відомий "отець Федір" із "13 стільців" Ільфа і Петрова. Цілком згідний із твердженнями VSC.
ЛУЦЬК Показати IP 5 Травня 2010 10:51
КЛАСНО, В НАС ВЖЕ МОСКОВСЬКА ЦЕРКВА ВВАЖАЄТЬСЯ ПАТРІОТИЧНОЮ. НАРОД СХАМЕНІТЬСЯ. МОСКОВСЬКА ЦЕРКВА ЦЕ ВЕЛИКИЙ МІЛІОННИЙ БІЗНЕС.
Влад Показати IP 5 Травня 2010 17:55
Так вы все и вступайте в этот самый великий,миллионный бизнес-не пожалеете.Каждый со своей десятиной,как заповедано.Чего боитесь,кто вас пугает.Очиститесь и просветлеете.А может, дай Бог и спасетесь.Этот бизнес в надежных Господних,любящих нас всех руках.Никто не прогорит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus