USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Німці намалювали з Тимощука ікону. ФОТО

14 Грудня 2012 12:16
Півзахисник німецької «Баварії» Анатолій Тимощук відвідав фан-клуб команди в містечку Альбштадт, де йому подарували ікону, на якій зображений сам футболіст.

Про це повідомляє ІА «Спорт України».

Напередодні Різдва і новорічних свят футболісти мюнхенської «Баварії» відвідують фан-клуби команди. Так, Тимощука відрядили до містечка Альбштадт. «Я завжди із задоволенням їжджу на такі зустрічі. Хоча цього разу не пощастило з погодою, але я отримав задоволення від добре організованого вечора. Завжди цікаво поспілкуватися з уболівальниками. Думаю, що їм теж сподобалося», - поділився враженнями українець.

Різдвяні різки для півзахисника

Нудно в цей вечір не було нікому. У залі зібралося приблизно двісті прихильників команди, серед яких і кілька персональних фанатів Тимощука. Їх цікавило буквально все: від теми, як і коли гравець почав займатися футболом, до розіграшів, які влаштовують баварські футболісти один одному в роздягальні.

Були і привітання від німецького Діда Мороза - Ніколауса. Він символічно відшмагав різками, тих хто провинився. Для прикладу, віце-президента фан-клубу покарали за те, що одружився на вболівальниці «Штутгарта».

Могло дістатися й Тимощуку. Мовляв, він може змінити мюнхенську прописку на київську, перейшовши до українського «Динамо». «У «Динамо» точно не піду, я адже грав в «Шахтарі». Перейти в київський клуб - це було б набагато гірше, ніж порушення, за які ви караєте», - пожартував гість.

«Ну, тоді залишайтеся у нас, в «Баварії», - порадив Ніколаус.

Делікатеси замість мільйона

Також фанати влаштували Тимощуку більш серйозне випробування - іспит-гру «Хто хоче стати мільйонером». Використавши всі підказки, навіть дзвінок другу, він правильно відповів на всі 10 запитань. «Оскільки мільйон у вас вже є, ми подаруємо вам те, чого напевно у вас немає», - сказав ведучий і вручив гостю пакет зі швабськими делікатесами.

Футболіст теж привіз шанувальникам «Баварії» сумку клубних сувенірів, а члени фан-клубу подарували Тимощуку його зображення у вигляді православної ікони.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Александр Показати IP 14 Грудня 2012 12:50
Осталось канонизировать)))
Бодя Показати IP 14 Грудня 2012 15:36
Побійтесь Бога((( Ганьба!!!
& Показати IP 14 Грудня 2012 17:44
Брєд!
Фу Показати IP 15 Грудня 2012 13:59
Богохульство
Exaboto Показати IP 15 Грудня 2012 16:54
ахахахахааа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus