USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Школа №27 у Луцьку готова запрацювати через три дні

28 Серпня 2018 14:31
Останні приготування завершуються у школі №27, що у 55-му мікрорайоні міста: навчальний заклад прийме понад 550 учнів вже 1 вересня.

Школу №27, в яку вже завезли необхідне для навчання обладнання, проінспектували радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Луцької міськради Зіновія Лещенко 28 серпня.

До відкриття школи лишається три дні, тож завершують останні приготування. Як розповів Ігор Поліщук, все обладнання у школу вже привезли, тож зараз збирають останні парти.

В школі встановили сучасне обладнання для харчоблоку, шкільні дошки, парти, стільці, шафи. Готувати школу до відкриття добровільно допомагають також батьки учнів та спеціалісти з інших шкіл, які зараз не зайняті. Він відзначив, що те, що можна побачити сьогодні – школа готова приймати учнів. Це підтверджує правильність нещодавнього рішення депутатів міськради про спрямування 7,2 мільйона гривень на завершення робіт та закупівлю обладнання для нової школи.

Ігор Поліщук наголосив, що якби школу не вдалося відкрити 1 вересня, то її довелося б запускати в експлуатацію аж наступного року, що створило б незручності для батьків учнів, яким довелося б шукати ніші школи.

З 1 вересня у першій, побудованій за часи незалежності у Луцьку школі, навчатиметься не менше 550 учнів. Довгобуд зводили з 2011 року і цьогоріч роботи вдалося завершити, підібрали також персонал для нової школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Луч Показати IP 28 Серпня 2018 21:21
меблі жах!!!
Анонім до Луч Показати IP 29 Серпня 2018 01:15
Купи інші
Лучанин Показати IP 28 Серпня 2018 23:02
А школярі з Рованців, Боратина, Липин, Прилуцького також будуть там за кошти міського бюджету навчатися ?
Місцевий Показати IP 29 Серпня 2018 10:04
Шкода що нема форми щоб завантажити фото з інших ракурсів а саме наприклад: Відсутньої дороги з іншої сторони школи по Олеся Гончара, тротуару по Гончара який закінчується дощечкою де діти ноги можуть поламати як будуть йти до школи... прогнилим забором який вчора наспіх зафарбовували, І САМЕ ГОЛОВНЕ відсутністю кругової дороги навколо школи через що ті батьки які вчора спробували приїхати на батьківські збори повністю заблокували доїзд до садочку та ще й мали неприємність попасти в ДТП оскільки всі розвирталися в тупіку на малнькому п"ятачку....і це ще школа не запрацювала це ще дітей які бігають туди сюди немає.... що буде далі??? чи безпека дітей закінчується за шкільною огорожею??? невже так важко було доробити або хочаб висипати ту дорогу по Гончара????
Свідома до Місцевий Показати IP 31 Серпня 2018 12:27
Решта доробиться за рахунок батьків!!!!!
проклятый совок Показати IP 29 Серпня 2018 11:21
Впервые за 27 лет открыли...
шурік Показати IP 29 Серпня 2018 12:13
Двері на фоні зеленого коридору без вікон - як камери в тюрязі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus