USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Нова смертельна гра МОМО поширюється за допомогою WhatsАpp

6 Серпня 2018 22:00
У мережі серед підлітків і дітей набирає популярності нова небезпечна інтерактивна гра МОМО, яка може стати аналогом смертельної гри «Синій кит».

Вона поширюється за допомогою месенджера WhatsАpp, передає Obozrevatel з посиланням на The Mirror.

Спочатку в контактах з'являється новий користувач – анонімний куратор, підписаний як MOMO. Він надсилає підліткам страшні картинки, фотографії із зображенням сцен насильства, а потім пропонує виконувати різні накази. Якщо ж людина відмовляється це робити, їй починають погрожувати.

Про небезпеку гри вже заявила влада Мексики. Так, співробітники відділу боротьби з кіберзлочинністю мексиканського штату Табаско відзначили, що серед користувачів, які спілкуються з МОМО, підвищений ризик самогубства.

Варто відзначити, що зображення, яке стоїть на аватарці MOMO, - це фото скульптури, створеної компанією Link Factory. Це робота японського художника Мідорі Хаясі, який ніяк не пов'язаний із грою MOMO. Вперше його скульптуру виставили в галереї жахів Vanilla Gallery в 2016 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus