USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Новела волинянина увійшла до «Морського збірника»

27 Січня 2020 08:59
До збірки творів переможців першого в Україні конкурсу морської прози «Морський збірник» увійшла новела письменника з Любешова Миколи Шмигіна.

До друку книгу підготувало й випустило у світ на початку року київське видавництво «Темпора», пише Район.Любешів.

Це різнопланові оповідання та нариси, ідеться в анотації, – від фантастичних і химерних до ледь не документальних, присвячених рибалкам, торговим та військовим морякам, яхтсменам та річковикам, які примушують згадати, що, попри дещо суходільну репутацію України, кожен двадцятий моряк у світі – українець. На світовому судноплавному ринку плавперсонал з України займає четверте за кількістю місце після Китаю, Індонезії та Філіппін, і становить близько 200 тис. моряків, десь 80 тис. з яких – командний склад: капітани, штурмани, механіки, інші суднові спеціалісти.

Новела Миколи Шмигіна опублікована в «Морському збірнику» на сторінках 66-70 і називається «Кокеса з «Аркаші».

Довідков: Перший конкурс української морської прози імені Юрія Лисянського відбувся в 2017-2018 роках. Його заснував сайт «Літакцент» та видавництво «Темпора».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus