USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Нові тролейбуси у Луцьку закурсують вже у жовтні

17 Вересня 2020 13:23
Нові сучасні тролейбуси з’являться на маршрутах Луцька орієнтовно у жовтні.

Про це повідомив заступник міського голови Григорій Недопад у фейсбуці.

«Сьогодні оглянули хід виконання робіт по виробництву тролейбусів для лучан на підприємстві «Богдан Моторс». Нові тролейбуси – тихі, екологічні й економічно вигідні, вони споживатимуть удвічі менше електроенергії, матимуть кондиціонери та підвищену зручність для пасажирів. Один такий тролейбус замінить орієнтовно 2,5 маршрутки. Тролейбуси матимуть оригінальний дизайн і маркування, що по стилю відповідатимуть Луцьку. Кожен із них буде обладнано кондиціонерами, usb-портами для заряджання мобільних пристроїв», – йдеться у повідомленні.

Ще у квітні міська рада підписала контракт щодо постачання 29 нових тролейбусів з ДП «Автоскладальний завод № 1 АТ «АК «Богдан Моторс». У міському бюджеті передбачено необхідні для цього кошти. Надійшов і фінансовий транш від Європейського інвестиційного банку. Передбачено поетапну передачу тролейбусів Луцьку партіями по шість одиниць.
Перші два з першої поставки планують отримати у жовтні, повідомляє посадовець. Загалом тролейбусний автопарк Луцька отримає 29 нових і сучасних низькопідлогових 12-метрових тролейбусів.

Також Григорій Недопад повідомив, що міськрада починає працювати над наступною фазою іншого міжнародного інвестиційного проєкту, що забезпечить можливість придбати ще 30 тролейбусів, 5 із яких будуть оснащені автономним ходом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Думка вслух Показати IP 17 Вересня 2020 14:38
Нові тролейбуси...по старим дорогам...
лучаниН Показати IP 17 Вересня 2020 15:31
Поки 6 перших проїдуть, то до наступної партії їх у ремонт треба буде... Дорги зробіть, лінії додаткові і приберіть маршрутки - люди вам вдячні будуть!
ага Показати IP 17 Вересня 2020 15:36
Гарні фото. Нові тролейбуси з дизельними двигунами і на рельсах! Інформативненько...
лучанин до ага Показати IP 17 Вересня 2020 17:53
І сміх, і гріх. Скільки хвальби,а ще більше ганьби.
скептик до ага Показати IP 17 Вересня 2020 18:31
наступні зроблять на повітряних подушках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus