USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новий стадіон: італійське табло й антивандальні стільці

22 Травня 2012 11:33
Нове італійське табло з повторами, антивандальні сидіння, сучасні легкоатлетичні доріжки, ‒ такі плани на ремонт і реконструкцію луцького стадіону «Авангард».

Про це розповів віце-президент ФК «Волинь» Юрій Савчук в інтервʼю, опублікованому на сайті ФК «Волинь».
Зокрема, Юрій Савчук повідомив, що роботи на «Авангарді» слід розділити на дві частини: ремонт та власне реконструкція.
«Ремонт вже розпочинається. Він включатиме облаштування автоматичного поливу поля, встановлення нового італійського табло із повторами, заміну сидінь. А вже новий вид стадіону ‒ навіси над трибунами, адміністративний корпус – це буде реконструкція. Вона може розпочатися з моменту закінчення усіх проектних робіт», ‒ конкретизував віце-президент.
До ремонтних робіт входить і придбання та підключення в експлуатацію спеціальної техніки та обладнання із догляду за полем. Також планують зайнятися освітленням поля ‒ змінюватимуть світлові щогли. Кажуть, що вони стануть вищими, а саме обладнання ‒ якіснішим. Стверджують, що воно забезпечуватиме освітленість у 1400 люксів.
Проте, швидше за все, до початку нового чемпіонату навряд чи вдасться це реалізувати. Тому планують деякий час проводити матчі вдень.
Щодо стільців, то швидкість їхнього встановлення залежатиме і від того, як швидко їх виготовлять.
«Сидіння будуть антивандальними. Будемо їх змінювати і напередодні, і під час чемпіонату, у перерві між домашніми поєдинками. Кольорову гаму підберемо так, щоб крісла зображали назву клубу – «Волинь» ‒ і дату його створення – «1960», ‒ розповів Савчук.
Загалом же, за словами фахівця, кількість місць на стадіоні істотно не зміниться: «Незначне зменшення кількості може бути викликане відмовою від використання нижніх рядів. Вони неліквідні, вболівальники неохоче на них купують квитки, адже дивитися футбол там незручно».
Не оминули увагою у планах не реконструкцію і легкоатлетичне ядро «Авангарду». Кажуть, що планують постелити там сучасні легкоатлетичні доріжки.
«До слова, після завершення цих робіт у звичайному взутті на доріжках вже не побігаєш. Тому любителям бігу – непрофесіоналам ‒ доведеться обмежитися тільки прогулянками по колу», ‒ зазначив Савчук.
За словами віце-президента, саме через початок ремонтних робіт припинився і доступ до стадіону після 8 години ранку. Загалом же на реконструкцію планують витратити приблизно 2 місяці.
Також Савчук зазначив, що новий сезон команда розпочне у новій формі ‒ тепер «Волинь» співпрацюватиме із «Adidas». Презентацію обіцяють провести напередодні старту чемпіонату.
Окрім всього, на вболівальників очікує ще один сюрприз ‒ зведення на території стадіону кафе та магазину атрибутики, у якому вболівальники зможуть придбати і фірмову футбольну форму, і м’ячі, і дрібнички із логотипом клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанин Показати IP 22 Травня 2012 11:42
Тобто всі розмови про капітальну реконструкцію та зведення нового стадіону це брехня. Краще платити шалені зарплати іноземцям, ніж перебудувати стадіон зразка 1960 року з трибунами для курей на нормальний євростадіончик.
?? Показати IP 22 Травня 2012 12:09
А це не той Юрій Савчук який очолює партію удар ?
вася Показати IP 22 Травня 2012 12:26
знов отмивание бабла. сколько уже можна
+ Показати IP 22 Травня 2012 12:32
толково
лучанин - лучанину Показати IP 22 Травня 2012 12:44
а заміна стільців, нові мачти освітлення, нове табло доріжки, навіси над трибунами, ремонт поля - це тобі не реконструкція? Покажуть проект - будеш кричати у всі дири
Лучанин до лучанин - лучанину Показати IP 22 Травня 2012 15:10
Є різниця споглядання матчу під кутом 15-20 градусів до площі поля чи 35-45, коли немає різниці з якого сектору дивитись футбол. Зате про магазин не забули - торгаші всраті. "...Реконструкція включатиме в себе новий вид стадіону..." Вперше в житті чую про такий елемент реконструкції - "новий вид стадіону" НЕ МІНЯЄТЬСЯ НАЙСУТТЄВІШЕ - ТРИБУНИ, ЇХ РОЗТАШУВАННЯ, ВИСОТА І КУТ ОГЛЯДУ.
Фанат Показати IP 22 Травня 2012 15:57
Краще туалети до ладу приведіть, "Эвропа вс...на"!
IGOR Показати IP 22 Травня 2012 16:04
Юрій Савчук повідомив:«Незначне зменшення кількості може бути викликане відмовою від використання нижніх рядів. Вони неліквідні, вболівальники неохоче на них купують квитки, адже дивитися футбол там незручно». Не те слово, незручно і просто неможливо дивитись на рядах практично до половини висоти сектору. Тому всі стараються розміститися на бетонних парапетах наверху. Якщо хтось і думає про вболівальників, то потрібно робити хоча б як на стадіоні "Динамо" в Києві, де перші ряди починаються з 2 метрової висоти.
Igor_vt Показати IP 22 Травня 2012 17:00
Є різниця перегляду матчу під кутом 15-20 градусів до площі поля чи 35-45, коли немає різниці з якого сектору дивитись футбол. Вперше в житті чую про такий елемент реконструкції - "новий вид стадіону" НЕ МІНЯЄТЬСЯ НАЙСУТТЄВІШЕ - ТРИБУНИ, ЇХ РОЗТАШУВАННЯ, ВИСОТА І КУТ ОГЛЯДУ. Зате про кафе-магазин не забули - торгаші...
Igor_vt Показати IP 22 Травня 2012 17:02
Таке враження, що з воза будуть робити Роллс-Ройс.
Ковельчанин Показати IP 22 Травня 2012 17:59
"табло з повторами" Фраза - супер.
1 Показати IP 22 Травня 2012 21:58
А ще завезуть нові мячі....накачані швейцарським повітрям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus