USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Облрада продає у Луцьку обкомівський готель «Круча»

25 Жовтня 2021 20:42
Майновий комплекс, якому роками не могли дати ради, урешті виставляють на продаж. Йдеться про оздоровчий комплекс «Круча», розташований на вулиці Дубнівській у Луцьку, який будували свого часу для прийому поважних гостей з партійної верхівки.

Аукціон з продажу нерухомого майна оголосила Волинська обласна рада. Стартова ціна лоту – 3,876 мільйона гривень.

На продаж виставляються будівля оздоровчого комплексу площею 846 кв м та будівля прохідної площею 6,4 кв м. Аукціон має відбутися 10 листопада. Нагадаємо, будівля здана у 1980 році. Після здачі в експлуатацію споруду передали на баланс міському об'єднанню готельного господарства. У 1991-му «Кручу» передали загального відділу облвиконкому.

Згодом, у листопаді 2008 Луцька міська рада вирішила виставити «Кручу» на аукціон. Міська рада мотивувала свої рішення тим, що саме що вищезгадане приміщення було передане на баланс Луцького виробничого об’єднання готельного господарства, знаходиться на території міста Луцька та використовується для задоволення потреб міста.

Та у серпні 2009 року Волинська обласна рада відсудила майно в міськради у Господарському суді. У 2012 році «Кручу» хотіли перетворити на Центр серцево-судинної реабілітації та профілактики у межах українсько-польського проекту. Він мав бути триповерховим з терасою на даху. Однак цю ідею не реалізували.

Тим часом будівля продовжувала пустувати і руйнуватися. Згодом її передали на баланс КП «Волиньприродресурс», а пізніше – виставили на аукціон.

До слова, розташована згадана будівля в обласному центрі на ділянці площею 0,95 га.Цільове призначення земельної ділянки: для обслуговування будівлі оздоровчого комплексу.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus