USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Обливає робочих помиями і збиває пінопласт: лучанка заважає сусідам утеплювати будинок

30 Вересня 2022 22:27
В одній з багатоповерхівок на вулиці Гордіюк у Луцьку жителька будинку заважає сусідам утеплювати будинок. Жінка шкодить робочим та псує утеплення.

Про це розповіла Суспільному голова ОСББ Олена Завєдєєва.

Утеплення будинку за державною програмою термомодернізації триває другий рік. Бунтувати жінка почала, коли робітники почали працювати поруч з її вікном.

«Інцидент вже виходить за всі рамки. Вона з відра поливала помиями робочих, била пінопласт палкою. Ми не можемо не утеплити її квартиру ніяк. У нас не буде відшкодування від фонду», – говорить голова ОСББ.
Додає: чому мешканка так протестує проти утеплення пояснень немає. Натомість жінка боргує оплату за утримання будинку.
На сусідку, яка псує утеплення, сусіди написали заяву в поліцію. Правоохоронці опитали мешканців будинку, що робити далі – вирішують.

«Нормальна дівчина була, що зробилося, Бог його знає. Ми старалися їй допомогти і щось дати, бо ж сама. Вона не говорить. Ні з ким не вітається. Носить якийсь мусор, в хаті смердить, як відкриє, то взагалі», – говорить житель будинку Іван Драгомерецький.
Поспілкуватися з жінкою журналістам не вдалося: вона не відчинила дверей.

Після того, як знімальна група поїхала, зі слів мешканців будинку, жінка продовжила лити з вікна квартири гарячу воду на робітників, які утеплюють будинок.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 30 Вересня 2022 23:09
Завалити той будинок і побудувати сучасний, новий, утеплений, із новими комунікаціями, поліпшеним плануванням. Ні., не можна, а то де ми ще кошти відмиємо.
Переплавунець Смідин до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2022 16:11
Яке ти теля дурне!
Лучани Показати IP 1 Жовтня 2022 02:17
Забийте їй вікно наглухо.
Лучанин Показати IP 1 Жовтня 2022 09:06
Це її квартира і її стіни зовнішні* Людина не хоче того утеплення і вона права* До речі з того утеплення користі нуль* Одна шкода* Стіни не дихають грибок і пліснява зьявляються* Сирість і кожний рік доводиться міняти шпалери* От вам і утеплення* Панельний будинок!
лучани до Лучанин Показати IP 1 Жовтня 2022 10:35
зовнішня стіна є власністю всіх власників квартир, а не тільки її. Якщо ОСББ вирішило, то мають право робити. Якщо жінці щось не подобається,то нехай продає свою квартиру та шукає краще ОСББ.
Вал до Лучанин Показати IP 1 Жовтня 2022 14:09
У неї стріха підтікає - ось основна біда, не мели дурниць про грибки і недихаючі стіни, це проблема провітрювання
Пашка Показати IP 1 Жовтня 2022 09:53
Виселіть її нах"й тут вистачає людей в яких немає свого житла і вони живуть на оренді, вони будуть доглядати за ним
Ольга Показати IP 1 Жовтня 2022 10:40
Колись алкоголік викладач з педінституту бельський такі коники викидував на київському майдані поки в нюхало не отримав, відразу протрезвів і заспокоївся.
Джек до Ольга Показати IP 1 Жовтня 2022 13:33
Ви з лісу чи рашистка? Це по вашому цивілізовані методи?
Анонім до Ольга Показати IP 1 Жовтня 2022 18:32
Підтримую Ольгу на 200%!!! Таким треба давати рішучу відсіч. Люди живуть колективно, в соціумі, а не поодинці на крижинах Льодовитого океану. Одна задрипана вівця з бобляхами робить "погоду" в усьому будинку, а люди терплять скотину. А Джек - це полішук з Любешова з потрісканими від курячого посліду пятками.
123 Показати IP 2 Жовтня 2022 17:28
І буде платити за 5кв метрів, років 10 від 8 гр за квадратний метр свого житла , і більше , бо банк може переглянути договір , і збільшити ставку , і для цього навіть не потрібно згоди голови ОСББ , поставлять перед фактом , а голова прийде на наступні збори і скаже , я нічого не можу вдіяти , так в банку вирішили . В більшій мірі вирішує ІТП , насоси , хороші пластикові вікна , і малий процент пенопласт , якого гарантія десь потолок 10років . Це не мінвата . Так що утеплення це сумнівний вихід з положення . За те 100% відкат для голів ОСББ , підрядника , і ................. , є на чому ручки нагріти . Цікавтеся які матеріали вказані в кошторисі , і який замінник вам ліплять , по космічних цінах , ніби зі знижками . По програмі ceresit . Думайте і будьте мудрими . Усім мирного неба над головою .
дідо до 123 Показати IP 2 Жовтня 2022 18:36
читай програму ,і не мели дурниць...сотні осбб провели модернізацію і задоволені...
123 до дідо Показати IP 2 Жовтня 2022 20:36
На відміну від тебе , не одні документи тримав в руках , і читав ( ознайомлювався ) , і бачив як все насправді відбувається . Дідо далекий від реальності , і нічого в тому не тямиш . А задоволені ті хто на цьому заробив , прості мешканці холодні від такої економії , і загнані в боргову яму , на років так 10 . І кожен рік буде підняття , утримання будинку , і ремонтного фонду .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus