USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Обмеження контактів дало результат». Темпи приросту COVID-19 на Волині знизилися

26 Листопада 2020 11:32
Зараз Волинь посідає 9 місце в Україні за рівнем поширення коронавірусу. Найбільше випадків інфекції реєструють у Луцьку, Володимирі-Волинському, Ковелі, Нововолинську, Луцькому та Ківерцівському районах.

Про це йшлося 26 листопада під час брифінгу в облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, за останню добу на Волині зареєстровано 390 нових випадків захворювання на COVID-19, найбільше – в Луцьку (111 випадків). Шість випадків хвороби завершилися летально.

Як розповіла заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка, епідеміологічна ситуація в регіоні дещо стабілізувалася, хоча надалі спостерігається високий приріст нових випадків. Зараз Волинь посідає 9 місце в Україні за рівнем поширення коронавірусу.

Вона відзначила, що темпи приросту в області дещо знизилися і за два останні тижні становили 13%, а у два попередні тижні – більше 60%.

Найскладніша ситуація – у містах Луцьк, Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ, а також у Луцькому та Ківерцівському районах.

«Щоденно реєструються близько 300-400 нових випадків», – сказала Надія Костирка.

За її словами, на те, що темпи приросту нових випадків зменшилися, вплинули нові обмеження, зокрема запровадження карантину вихідного дня.

«Основна частина контактів припадає на вихідні дні і обмеження контактів дало свій результат, тому що темпи приросту захворювання знизилися», – зауважила Надія Костирка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Листопада 2020 13:23
Чого 9 ? Згідно статистики Волинь15?
Иван Показати IP 26 Листопада 2020 13:42
Сегодня за сутки зарегистрировано 390 новых случаев (статья волыньньюс за сегодня) Вчерашняя статья ЧТО вЧЕРА за сутки зарегистрировано 295 случаев !!! - МЫ ТОЧНО НАБЛЮДАЕМ СНИЖЕНИЕ РОСТА ЗАБОЛЕВАЕМОСТИ
думка Показати IP 26 Листопада 2020 13:57
Ох і даремно так написали! Зараз наш люд взагалі все ігнорувати буде! Хіба так можна робити?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus