USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Оболонь-Бровар» - «Волинь». Відео матчу

13 Квітня 2018 17:00
Матч 27-го туру Першої ліги за участю «Оболонь-Бровар» та «Волині» розпочався на стадіоні Оболонь-Арена у Києві.

У першому колі команди вперше в історії зустрілися між собою (як відомо, «Оболонь-Бровар» ніяк не пов’язує себе з історичним прародичем) на «Авангарді», а «Волинь» з гольовим поверненням Ярослава Кінаша здобула впевнену перемогу – 2:0, інформує прес-служба «Волині».

До складу «Волині» повернуться дискваліфіковані у минулому турі Віталій Неділько та Дмитро Скоблов – це повинно додати приємного головного болю тренерському штабу Віктора Богатиря, адже й без них команда видала чудову гру проти «Кременя» (3:0). А от у «броварів» дискваліфікацію цього туру відбуватимуть Артем Корольчук та Євген Шевченко.

Арбітри

Головним суддею поєдинку буде Дмитро Кривушкін з Донецької області. Матчі ФК «Волинь» він обслуговуватиме вперше. Допомагатимуть головному арбітру асистенти Ростислав Якимик та Юрій Суряк(обидва – зі Львова). Четвертий арбітр – Дмитро Осауленко (Київ). Спостерігач арбітражу – Володимир Александренко (Вінниця).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нннн Показати IP 13 Квітня 2018 20:05
Чемпіони
оксана Показати IP 14 Квітня 2018 11:14
?
оксана Показати IP 14 Квітня 2018 11:25
Перше-де ваша якість відео і аудіо?Друге-чим ви знімаєте репортажі з вулиць,а чим футбол? Як маєте організовувати для показу нашій спільноті матчі з футболу?Що за коментатор?Якість відео-0. Якість коментаря- -0. Коментатор,якщо захоче,нехай звернеться до мене,я йому підскажу як коментувати матчі з футболу./фк "Волинь"/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus