USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У складі громадської ради у Луцьку утворили дві комісії

18 Вересня 2018 17:33
Члени громадської ради працюватимуть у складі двох комісій.

Про це йшлося під час засідання громадської ради при Луцькому міському голові 18 вересня.

Як повідомила заступник голови громадської ради Наталія Журавльова, у складі громадської ради вирішили утворити дві комісії – економічну та гуманітарну. Так, до складу економічної комісії увійдуть Ольга Баліцька (ГО «Волонтерський центр «Серце патріота»»), Павло Ковальський (Громадська спілка «Спілка воїнів АТО Волині»), Оксана Степанюк (ГО «Центр освіти «Університет третього віку»»), Роман Ковальчук (ГО «Спортивний клуб Козацьких бойових мистецтв «Герць»»), Олена Мельник (ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку»). Головою комісії обрали Оксану Степанюк.

До гуманітарної комісії увійшли Інна Гачукова (ГО батьків дітей з психофізичними вадами розвитку «Повір у себе»), яка очолить комісію, Сергій Новосад (ГО «Волинський центр здоров’я»), Юлія Поліщук (ГО «Спілка батьків інвалідів з розладами аутичного спектру «Янголята»»), Валерій Стернійчук (ГО «Волинський Актив Молоді»), Юлія Ткачук (ГО «Молодіжна платформа») та Андрій Стицун (Волинський обласний фонд «Переображення»).



Найближчим часом планують затвердити план роботи громадської ради, напрацювавши пропозиції у комісіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus