USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Обрали нового директора Ратнівського центру первинної медичної допомоги

4 Жовтня 2022 13:27
Директором комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради став Ярослав Кулиніч.

Як повідомили у Ратнівській селищній раді, 3 жовтня відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради.

На участь в конкурсі надійшли заяви від чинної директорки Людмили Терещук та Ярослава Кулиніча.

Від обох кандидатів заслухано конкурсні пропозиції та проведено співбесіди.

Конкурсна комісія винесла питання про визначення кандидатури, яка відповідає встановленим вимогам – переможця конкурсу, на голосування.

За результатами голосування за кандидатуру Людмили Терещук проголосувало 3 (три) члени комісії, 3 (три) інших – утрималися.

За кандидатуру Ярослава Кулиніча проголосувало 3 (три) члени комісії, 3 (три) – проти.

Враховуючи те, що відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094, у разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні конкурсної комісії.

Відтак, прийнято рішення про визначення переможцем конкурсу Ярослава Кулиніча.

Членами конкурсної комісії одноголосно підтримано рішення про подання керівникові органу управління про призначення Ярослава Кулиніча на посаду директора комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Полішук Показати IP 4 Жовтня 2022 19:55
Якщо присягнув - то і призначили !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus