USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Обстежили 15 га дна озера на Волині: Олексія Веремійчика досі не знайшли

14 Жовтня 2019 20:04
14 жовтня упродовж дня водолази-рятувальники УДСНС Волині обстежили близько 15 га дна у пошуку зниклого тут Олексія Веремійчика.

Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці речник УДСНС області Володимир Нестеров.

Для пошуку зниклого Олексія Веремійчика використовували човни та спеціальні трали.

«Деякі ділянки «пройшли» декілька разів. Пошуки здійснювались також і в очереті по периметру озера», – зазначає Володимир Нестеров.

До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку «Прип’ять-Стохід».
Як повідомлялося, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик зник 12 жовтня.

Чоловік разом з друзями рибалив на озері Любязь у Любешівському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 14 Жовтня 2019 21:16
Причиною трагедії порушення правили безпеки. Без спасальних жилетів та в нетверезому стані. Точно так само без яскравих жидетів та пяні стріляють один одного на полювані.
1 Показати IP 14 Жовтня 2019 23:28
Ти там був що кажеш пяні. Нарахунок желетів підтримую
Льоха Показати IP 14 Жовтня 2019 23:47
його там немає
Олена Показати IP 15 Жовтня 2019 02:08
Шукайте,знайдеться.Він ща щось зачепися,водорості або ще щось.Але я чітко бачу,що його в живих немає нажаль.Він там,де вже шукали.Співчуття рідним..
Серж Показати IP 15 Жовтня 2019 02:40
Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері Богородиці Діви Марії, святителя Миколая, святої великомучениці Варвари, святих угодників Твоїх Олексія і Анни, молитвами святого апостола Твого Юди Тадея, що допомагає у складних, безвихідних ситуаціях, чимолитвами духовного отця мого і всіх духо упокойвних отців наших помилуй душу раба Твого Олексія з сім'єю, родиною, вчини діло спасіння душ їхніх за волею Своєю і яви істину щодо зниклого раба Твого Олексія і всіх безвісти зниклих і упокой всіх спочилих братів наших і сестер за волею Своєю. Амінь
КУСТО Показати IP 15 Жовтня 2019 06:47
За два дні 15 га дна озера????? Це світовий рекорд!!!!!!!!!!!!!!! Враховуючи площу озера ще мінімум місяць будуть обстежувати. І взагалі це не озеро це болото 3.8 макс глибина пересічна 2м. І цеж порівняно потужна рятувальна операція. Має бути якийсь лісник чи хтось з місцевих які знають водойму - ви не там або не так шукаєте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Краще булоб якесь диво...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus