USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Господь забирає найкращих»: у Луцьку віддали останню шану Олексію Веремійчику

18 Жовтня 2019 17:07
«Він був справжнім слугою народу: Луцька і лучан», – так про трагічно загиблого директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика відгукнувся Митрополит Луцький та Волинський Михаїл, який провів панахиду.

Провести в останню земну дорогу Олексія прийшли сотні людей: друзі, знайомі, колеги, однодумці. Усі, хто щиро переживав за його долю протягом цих днів. Молодь та старші люди не стримували сліз.

Після завершення служби митрополит Михаїл звернувся до присутніх. Він побажав дружині та рідним Олексія душевних сил під час важкого випробування та ще раз нагадав усім, яку світлу та позитивну людину ми втратили.

«Олексій був взірцевим сім’янином та християнином, допомагав у розвитку православ’я на Донбасі», – зазначив митрополит.
«Дуже прикро, коли з життя йдуть такі молоді, повні життєвої енергії люди. Він горів справою, боровся за ідею, піклувався про молодь, її дозвілля та розвиток. В мене навіть закралась крамольна думка: невже на небесах кадровий голод? Такий, що від нас туди забирають найкращих», – звернувся до присутніх митрополит Михаїл та додав, що Олексій Веремійчик був справжнім слугою народу: Луцька і лучан.

Нагадаємо, Олексія Веремійчика, який 12 жовтня зник під час риболовлі на озері Люб’язь в Любешівському районі, шукали 5 днів. Його тіло знайшли 16 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юрій Показати IP 18 Жовтня 2019 20:18
Я в шоці. Як священник, людина, яка повинна розумітися в Біблії може таке гоаорити, що Бог забирає людей на небо до себе????
232 до Юрій Показати IP 20 Жовтня 2019 14:41
Робота в них така..
Ніла Показати IP 19 Жовтня 2019 11:57
Гарні похорони, провели, як героя, шкода, що так рано, дуже молодий і скільки б ще зробив доброго.
Сум Показати IP 19 Жовтня 2019 12:15
Шкода людину. Але ще шкода що у нас з такими почестями не проводжають героїв, які загинули на війні.......
До Сум до Сум Показати IP 23 Жовтня 2019 15:31
Проводять за цілим військовим ритуалом з усіма військовими атрибутами. А тут просто була хороша людина до якої прийшли попрощатися багато друзів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus