USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обвинуваченому, який втік із зали Луцького суду, загрожує до 10 років тюрми

23 Вересня 2020 15:33
Чоловіку, який під час обрання міри запобіжного заходу втік із зали суду, загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про обставини втечі Суспільному розповіла спікерка Луцького міськрайонного суду Людмила Присяжнюк.

«Згідно з ухвалою Луцького міськрайонного суду втікач разом зі спільником обвинувачується в крадіжці, хуліганстві, розбої, незаконному поводженні зі зброєю та викраденні автомобіля», – розповіла суддя-спікерка Луцького міськрайонного суду Людмила Присяжнюк.

Орієнтовно об 11-й обвинувачений, почувши від судді про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою, вирвався від конвоїра та втік із зали суду, а потім і з приміщення на вулицю.

«Він відірвався від особи, яка його тримала у приміщення суду. Однак, судовою охороною нашого суду його було затримано на вулиці та передано відповідній службі» – каже Людмила Присяжнюк.

Як йдеться в одній з ухвал суду під головуванням судді Ігоря Ясельського, за попередньо вчинені злочини обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі. Яка відповідальність за втечу чекає на чоловіка, вирішуватиме суд.

За коментарем Суспільне звернулося до речниці територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Євгенії Ковтун. Чому судові охоронці випустили обвинуваченого з приміщення суду обіцяла прокоментувати згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 23 Вересня 2020 18:13
Спорим, що нічого не буде?
Ок до Просто Показати IP 25 Вересня 2020 13:34
На твою квартиру?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus