USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вибори в новостворених ОТГ на Волині можуть відбутись вже навесні

22 Січня 2018 10:04
Вибори в новостворених об'єднаних територіальних громадах на Волині можуть відбутися в квітні-травні. Також Уряд готує законодавчі зміни для тих громад, які самостійно ні з ким не об’єдналися.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

«Волинь готується до продовження процесу децентралізації й у квітні-травні вже готові до об’єднання 4 громади, можливо будуть готові й громади до восьми об’єднань. Область готова продовжити процес об’єднання, щоб у 2019 році його повністю завершити.

Зауважу, що є у нас «білі плями», де населені пункти лишилися не об'єднані в ОТГ. Тому тут потрібні адміністративні рішення, адже громади лишатимуться з нульовими надходженнями в бюджет. В Уряді готуються відповідні рішення та зміни до законодавства, щоб найближчими роками завершити процес децентралізації», - розповів Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus