USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Одеських ультрас побили правоохоронці за банер про Путіна

9 Грудня 2018 12:21
Під час матчу 17-го туру Прем’єр-ліги України «Чорноморець» – «Ворскла» фанати одеситів вивісили банери з назвами захоплених Росією українських суден «Бердянськ», «Нікополь», «Яни Капу» і написом «Кремль, покайся». Після поєдинку ультрас зазнали жорстокого нападу зі сторони правоохоронців, пише Обозреватель.

Людей клали обличчям в асфальт, били ногами і кийками. В результаті затримано понад 20 уболівальників «Чорноморця». Їх звинувачують в дрібному хуліганстві. Точна кількість затриманих ще встановлюється, написав на своїй сторінці в Facebook волонтер Роман Синіцин.

Версію з затриманням у зв’язку з киданням фаєрів під час матчів Сініцин відкидає. Це не перша акція підтримки команд таким способом, проте за п’ять років фанатів за піротехніку не били.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 9 Грудня 2018 12:39
В Парижу так само полiцаi роблять з тими ультрасами. Всюди зараз так. Тим ультрасами не позавидуеш.
Остап Вакарчук. Показати IP 9 Грудня 2018 12:52
Хто їх там бив, ви подивіться стоять та "ржуть", бо всі затримані під "кайфом".
Реаліст Показати IP 9 Грудня 2018 13:03
Нехай волонтер Синицин не бреше. Ультрас отримали тягла за фаєри, димові шашки і спалені та поламані крісла. Так з кожного хулігана можна патріота ліпити.
Анатоль_ до Реаліст Показати IP 9 Грудня 2018 13:27
Так от i я про те саме, брате мiй зараз сиджу та гадаю собi
Навуходоносор Показати IP 9 Грудня 2018 15:11
Вже тисячу разів УЄФА попереджало наших футбольних функціонерів та вболівальників про заборону любих проявів ідеології та політики на стадіонах під час проведення матчів. В скарбницю УЄФА Україна вже виплатила такі суми штрафів, на які можливо було б побудувати десятки сучасних футбольних полів для тренуваь молоді і дітей. З цими варварами правоохоронці обійшлися дуже делікатно - "тейблом по фейсу". А треба було зробити так, як роблять зі своїми футбольними дегенератами, накачаними пивом, німецькі правоохоронці. Декілька разів довелось спостерігати це видовище в Дортмунді та в Гамбурзі. Після першої розбитої вітрини, коли фанати, невдоволені програшом своєї команди починають бешкетувати, весь натовп отримує через гучномовець з гелікоптера, який висить в повітрі, попередження, що кожен учасник порушив закон і отримує статус правопорушника. Далі звучить команда "Vorwerts!", що означає "Вперед!" і три десятки поліцаїв в шкіряних коротких куртках, шоломах, чорних високих чоботях з кийками в руках починають гасити тисячний натовп. До цього вони сиділи тихо в "бусах", в засідці, не на вулиці, а десь близько. Через 15-20 хвилин весь асфальт стає засіяним від розтрощенних окулярів, відірваних рукавів, сумок, пляшок, бейсболок, телефонів, в калюжах крові...Бють всіх підряд, бють так, що тільки чутно крики "Mutti!" ("Мамо!"), через деякий час на асфальті залишаються сидіти 100-200 людей, руки яких звязані пластиковими "браслетами". Їх везуть в відділок поліції, складають протоколи і вони, або їхні батьки, в повній мірі відшкодовують все понівечене. На фініші поливальна машина змиває все в кучу, пару чоловіків в формі працівників комунальних служб все грузять в мішки і вивозять. Через день все відновлено, таке враження, що нічого і не відбувалося. Для контрасту: років 15 назад в Києві довелось бачити, як ультрас "Динамо", невдоволені програшом команди португальскій "Бенфіці", біля метро "Республіканський стадіон" стали трощити тролейбус. Вони розбивали вікна, різали сидіння, водій (жінка) в паніці покинула машину і побігла під захист міліції. Захист наших міліціянтів був в тому, що високий підполковник, стоячи в 50 метрах від тролейбуса кричав в мегафон:"Хлопці, як вам не соромно! Завтра вашим батькам прийдеться їхати на роботу в такому розбитому тролейбусі!" А хлопці сміялись, і робили свою справу...А тепер порівняйте: де більше демократії? І чи потрібна вона в таких ситуаціях?
Співчуваю... Показати IP 9 Грудня 2018 17:00
Правильні гасла!!! А били вболівальників колишні беркутівці, які ненавидять Україну.
Я до Співчуваю... Показати IP 10 Грудня 2018 06:01
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus