USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Одну з вулиць Луцька хочуть назвати на честь Івана Корсака

21 Травня 2019 14:01
Частину вулиці Карбишева в Луцьку пропонували перейменувати на честь відомого волинського письменника.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань впорядкування назв вулиць міста 21 травня.

Звернення громадянки Стасюк щодо перейменування однієї з вулиць та встановлення меморіальної дошки пошани на честь видатного українського письменника Івана Корсака розглянули члени комісії. З аналогічним зверненням звернулася й громадянка Волкова.

Голова комісії Микола Федік зауважив, що логічно було б перейменувати вулицю Карбишева, де розташований Музей сучасного мистецтва, до створення якого мав стосунок Іван Корсак. Отже, пропонували організувати громадське обговорення щодо перейменування частини вулиці Карбишева на честь Івана Корсака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прр Показати IP 21 Травня 2019 14:13
Може досить називати вулиці на честь когось. А почнете давати нейтральні назви. Можна почати називати вулиці вулиця перша друга і які можна буде просто 1 2 писати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus