USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Офшори шукайте в інших політиків: команда Зеленського спростувала інформацію про несплату податків

18 Січня 2019 12:25
Виборча команда шоумена і артиста Володимира Зеленського, спростовує публічні звинувачення в тому, що «Квартал 95» – офшорна компанія, а сам Зеленський заробляє на ній мільйони і не платить податки.

Про це йдеться на сторінці команди Зеленського у Фейсбук.

«Всі вже бачили свіжі фейки? Квартал 95 – офшорна компанія. Зеленський заробляє на ній мільйони і не платить податки. На благодійність – жодної копійки. Армії теж не допомагає. Ще й бізнес в країні-агресорі веде.

Ця зрада поширилася швидше за епідемію грипу, хоча спростувати її можна в два-три кліки. Заходимо в Єдиний державний реєстр на сайті Мінюсту. ТОВ «Студія «Квартал 95» – українська компанія. Її офіційні бенефіціари – Зеленський та його партнери.

В 2012 році Зеленський потрапив на обкладинку українського журналу Forbes – вже тоді його компанія була найбільшим платником податків у сфері шоу-бізнесу.

В минулі з того часу роки бізнес Володимира Зеленського тільки виріс і зміцнів. Фільм «Слуга народу 2» став найкасовішим фільмом року українського виробництва в 2017-му, зібравши майже 24 мільйони гривень та ставши номером 2 за всю історію кінематографу незалежної України, поступившись лише фільму «8 кращих побачень», також виробництва студії «Квартал 95».

Формат серіалу «Слуга народу» був придбаний Францією та Грецією, а готовий продукт вийшов в Південній Кореї. Оригінальний серіал також вийшов на Netflix. Фінляндія купила формат «Розсміши Коміка», прем’єра шоу в березні 2017 року стала найбільш рейтинговим продуктом на ТБ Фінляндії.

Новий фільм Кварталу 95 «Я, ти, він, вона» б’є рекорди українського кінопрокату. За два тижні фільм подивилися майже 600 000 глядачів. Стрічка зібрала в прокаті майже 54 млн грн.

Про регулярні концерти для українських воїнів та грошову допомогу армії неодноразово писали медіа. Володимир Зеленський з колегами регулярно приїздить в зону АТО. Під час одного з концертів в Маріуполі, він передав на потреби армії 1 млн грн.

На сайті Кварталу 95 є інформація про благодійні проекти: допомогу хворим дітям, пересувний кінотеатр для бійців на Сході, реанімобіль для військових. Що стосується бізнесу в Росії, засновник Кварталу 95 відмовився від нього набагато раніше, ніж це зробив чинний президент. При цьому, як сказав сам Зеленський, заробітки на серіалах впали вп’ятеро, а крім грошей довелося втратити ще й друзів, які займали антиукраїнську позицію.

Ну а офшори радимо пошукати в інших українських політиків. І ви знаєте, про кого ми», – пишуть на сторінці маріупольської команди Зеленського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus