USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оксана Муха виступить у Луцьку з концертною програмою «Найгарніші пісні України»

21 Жовтня 2021 17:10
У п’ятницю, 22 жовтня, Оксана Муха та її музиканти завітають із сольним концертом до Луцька – з однією з найкращих своїх концертних програм «Найгарніші пісні України».

Виступ переможниці «Голосу країни», заслуженої артистки України відбудеться у Драмтеатрі, початок о 19:00, інформують організатори.

Оксана Муха – українська співачка, переможниця 9-го сезону популярного телепроекту «Голос країни» у команді зіркового тренера Dan Balan. На телешоу виконавицю назвали «душею української пісні». «Так звучить душа України, так співає сама Україна», – казав її наставник, співак із Молдови зі світовою славою Дан Балан. Недарма, увесь свій переможний шлях у непростому телепроекті Оксана пройшла виключно з україномовною піснею, що стало прецедентом для талант-шоу.
Ще задовго до перемоги у «Голосі країни» Оксана Муха стала володаркою Гран-прі І міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик (2011 р.), де її назвали «українською (або другою) Квіткою Цісик». «Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку. І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки та має її пісні у своєму репертуарі. Власне, на «Голосі країни» Муха відкрила Цісик для мільйонів нових слухачів і продовжила справу легендарної американської співачки українського походження.

У репертуарі Оксани Мухи – твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень і до сучасної авторської та експериментальної музики. Концертна програма «Найгарніші пісні України» об’єднала у собі пісні, які творять Україну та українців: «Два кольори», «Я піду в далекі роки», «Черемшина», «Ніч яка, Господи, місячна, зоряна», «Гуцулко Ксеню», «Шуміла ліщина»... Українські хіти будуть доповнені авторськими піснями, написаними за останні кілька років для Оксани Мухи: «Не забувай мене», «На маленькій планеті», «Ти знаєш, що ти людина»...
Мета Оксани Мухи проста і велична водночас – щоб українська пісня звучала і співалась у кожному українському домі. А ще, щоб через українську пісню світ відкривав собі Україну та українську націю. «Українська пісня – код української нації», – каже співачка.

Концерт відбудеться із дотриманням карантинних вимог МОЗ, чинних у період проведення заходу.

Квитки на сольний концерт Оксани Мухи в Луцьку 22 жовтня можна придбати у касі Драмтеатру або тут.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рауль Показати IP 21 Жовтня 2021 19:05
красивая женщина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus