USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Окупанти вдарили по Дніпропетровщині: загинули 11 людей

10 Серпня 2022 08:21
Уночі 10 серпня російські загарбники обстріляли Дніпропетровську область, у результаті чого 11 людей загинули та 13 дістали поранення.

Про це повідомили голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко та голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, передає УП.

«Трагічна ніч... У Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила – 13. Ворог двічі обстріляв район з «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках», – написав Резніченко.

Зокрема загарбники вдарили по Марганцю і Мирівській громаді.
У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро – у лікарні, семеро з них важкі.

Лукашук уточнив, що у Марганець прилетіло близько 40 ворожих снарядів із РСЗВ – окупанти били по середмістю.
Унаслідок обстрілу сталося дві пожежі. У місті понівечено понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень.

Вийшла з ладу лінія електропередач, у результаті чого кілька тисяч марганчан без світла. Наразі на місці працюють аварійні бригади електриків.
У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка – її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Також постраждало подружжя – жінка з пораненнями у лікарні, її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома.
У селі пошкоджено 11 приватних будинків та газогони – близько тисячі людей залишилися без газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus