USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Окупанти все частіше здаються у полон, – Генштаб

14 Березня 2022 19:01
Окупаційні війська продовжують наступальну операцію проти України.

Про це повідомили у Генштабі ввечері 14 березня 2022 року.

Головна мета ведення бойових дій на території нашої держави ворогом не досягнута. Отримуючи відсіч і несучи втрати, окупаційні війська все частіше змушені переходити до оборони та здаватися у полон українським захисникам.

На більшості напрямків при спробі просунутись вперед противник зіштовхується з опором Збройних сил України та громадянським супротивом місцевого населення.

Читати ще: «І тут я зрадник, і там. Я скрізь зрадник»: полонений українець – про обстріли мирного населення

Не маючи значних успіхів, ворог продовжує нанесення ракетно-бомбових ударів авіацією, знищуючи об’єкти військової та цивільної інфраструктури України. Застосовує боєприпаси великої потужності та невибіркової дії по житлових районах великих міст, зухвало нехтуючи нормами Міжнародного гуманітарного права.

Враховуючи поточну ситуацію, загарбники посилили охорону українсько-білоруського кордону підрозділами ЗС Республіки Білорусь.

Читати ще: Білорусь перекидає війська на кордон з Україною: міноборони Лукашенка каже про «ротацію»

Окупанти роблять спроби оволодіти населеними пунктами в районі міста Ізюм.

Угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію у межах Південної, Східної та Північної операційних зон.

Збройні сили України у взаємодії з іншими складовими сил оборони, демонструючи масові приклади героїзму, відваги та високого професіоналізму, успішно знищують війська противника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus