USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олександр Пиза пропонує викривати хабарників за виглядом письмового стола

12 Листопада 2009 12:45
Якщо чиновник бере хабарі, то це легко «вичислити» за зовнішнім виглядом його робочого місця. Ручка верхньої шухляди письмового столу хабарника ретельно відполірована. Так стверджує координатор Волинського обласного осередку «Фронт змін»  Олександр Пиза і каже, що покарання за корупцію має бути суворим та невідворотним. Про це інформує репортер «Волинських новин».
Яке ж покарання мають понести чиновники ласі до хабарів, у «Фронті змін» не кажуть.  Чи то має бути значний штраф, а чи звільнення із займаної посади без права на поновлення, головне –  щоб більше не хотілося займатися корупцією далі. До слова, у деяких країнах світу хабарництво карається смертною карою.
Риба гниє з голови. І тому головних корупціонерів треба шукати у верхах влади, каже Пиза.
«В Україні є 20, може 25 сімей, які контролюють Верховну Раду. Визначають кого потрібно призначити на пост генерального прокурора, міністра чи іншу чиновницьку посаду», - стверджує головний волинський «фронтозміновець».
«Фронт змін»  не буде орієнтуватися лише на президентські вибори. Уже до кінця листопада на Волині буде створений партійний осередок. З далекоглядним поглядом у майбутнє «ФРОНТівці» вже готуються до виборів у Верховну Раду та місцеві органи самоврядування.
Олександр Пиза підтвердив інформацію про те, що до складу організації потрапити нелегко. За його словами, бездієвість у їхній організації якраз не заохочується.
«Людей у нас добирають ретельно. Перевіряють біографію по МВС, СБУ, податковій та перевіряють так званий «піар-слід» В деяких осередках керівників змінювали по кілька разів. Люди приходили до нас не розуміючи специфіки роботи», каже пан Пиза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Дядечко Показати IP 12 Листопада 2009 12:49
ще одне переливання з пустого в порожнє...
FNK Показати IP 12 Листопада 2009 12:53
А толку, що там перевіряють, перефразовуючи одного кіногероя: "Ві не оправдалі вісокого довєрія возложенного на вас ізберателямі"
Vlad07 Показати IP 12 Листопада 2009 13:02
Цікаво яка сім`я контролює "Фронт змін"?
Сема Показати IP 12 Листопада 2009 13:07
кому як не пизі знати, де блищать ручки. Сам професійно розводив свій банк на бабло.
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:17
А може взагалі,подарувати пану пизі стіл з прозоро скла і тоді ручки не треба буде йому полірувати....
alex Показати IP 12 Листопада 2009 14:23
Це ще одна партія арійського спрямування? Якщо чиновник бере хабарі, то це легко «вичислити» за зовнішнім виглядом його "ряшки" і величиною "халупки", в якій він живе.
Байдужий Показати IP 12 Листопада 2009 14:31
І не лише перевіряють біографію в структурах чи так званий піар-хід, а ще забігають до паспортного столу і вивідують інформацію про НАЦІОНАЛЬНІСТЬ:)
Пизанська вежа Показати IP 12 Листопада 2009 18:40
Чого причепились до Пизи? Він хоч розумніший свого шефа Яценюка і до того ж в хабарях розбирається. Він навіть не підозрює, що у верхню шухляду можна класти якісь речі крім грошей. Це справді нове обличчя у нашій політиці. І оця шпана заявляє, що вони є конкурентами Свободі???
seal Показати IP 12 Листопада 2009 23:14
Це п.Пиза, мабуть, надивився кольорової версії "17 миттєвостей весни" і дуже перейнявся підбором кадрів. Та й давай вишукувати "истинных арийцев, беспощадных к врагам Сени, преданных делу "Фронта", не замеченных в порочащих их связях".
Розочка Показати IP 13 Листопада 2009 10:07
До речі, у верхню шухляду часто кладуть речі, яким користуються постійно.Окрім того, це що такий прояв розуму чи справді у нього великий досвід у таких справах?
Дмитро Тимощук Показати IP 13 Листопада 2009 10:42
пропозиція оригінальна. і весь позитив на цьому закінчується. Чиновники будуть брати хабарі завжди - це вже частина менталітету (((
кредобанк Показати IP 13 Листопада 2009 13:20
кому ж не знати як брати хабарі, як ексголові кредобанку, за що ж його звідти витурили. Думаю, що всі всі це мають знати. В ПИЗИ дуже вишмуляна верхня шуфляда!!!
вого КРОК Показати IP 13 Листопада 2009 18:02
...Перевіряють біографію по МВС, СБУ, податковій та перевіряють так званий «піар-слід» а варто ще "послід",сечу,ДНК,сітківку ока,відбитки пальців(на ногах),форму й розмір черепа(й не тільки)ну вже як втручатись в особисте життя то втручатись потужно!!
to кредобанк Показати IP 13 Листопада 2009 22:36
Чо вчепились до Пизи? не поділився з вами? як ніби не всі очільники банківських структур шліфують верхню шухляду ?! тільки в них це називається не "хабар" а "відкат". Це вже інша справа. Їздять на крутих тачках; живуть в "хатинках": причому умудряються "кинувши один банк" очолити інший!!! Не знаєте таких?...
АВА Показати IP 15 Листопада 2009 21:08
Пиза про відполіровану ручку верхньої шухляди із власного досвіду каже, напевно))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus