USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Олігарх Плахотнюк втік з Молдови після розмови з послом США

16 Червня 2019 12:25
Друг Порошенка олігарх Володимир Плахотнюк, фактичний багаторічний господар Молдови, разом з людьми зі свого оточення спішно покинув країну після візиту в його партійний офіс поста США Дерека Хогана. Про це пише Комерсант.

«Дипломат 15 хвилин провів на самоті з Плахотнюком. Про зміст зустрічі нічого не повідомлялося, але, судячи із заяв Володимира Чеботаря і Павла Філіпа, олігархові було зроблено пропозицію, від якої він не зміг відмовитися», – йдеться в повідомленні.

Після цього молдавські ЗМІ стали повідомляти про те, що кілька приватних літаків злетіло з аеропорту Кишинева. Зокрема, глава Демократичної партії Молдови та донедавна «тіньовий господар» країни Влад Плахотнюк у п’ятницю залишив країну через Придністров’я, а згодом через Одесу та Київ виїхав до Лондона.

А в цей час президент Ігор Додон відразу оголосив про перемогу. «Уряд, який пішов у відставку, визнав поразку. Фактично Демпартія і Володимир Плахотнюк визнали поразку. Це важливе символічне рішення», – заявив Додон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 16 Червня 2019 15:15
Фейсы даже похожие, сыто - деловые. Нашего бывшего надо бы отправить следом, но вместо этого ему пожизненную охрану назначили. Чудны дела новой власти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus