USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Олімпійська спортсменка таки отримає землю в Луцьку

25 Грудня 2009 09:22
Після року очікування учасниця Олімпійських ігор, майстер спорту міжнародного класу Надія Миронюк із Волині до Нового року отримає в Луцьку земельну ділянку для забудови. Мерія пообіцяла виділити землю під будинок на наступній сесії 30 грудня.
 
Питання про житло для волинської олімпійки порушили на вчорашній сесії Волиньради. Депутати Олександр Омельчук, Олександр Свирида та Микола Самойлюк попрохали передбачити у бюджеті на наступний рік кошти для придбання житла для олімпійки.
 
Микола Романюк нагадав на сесії, що міська влада повинна була потурбуватися про виділення землі. Однак досі питання не вирішене.
 
Губернатор додав, що орієнтовний клаптик землі, який нібито вже підібрали, проінспектував голова правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж-536» Віктор Чорнуха. Саме ця фірма будуватиме житло для спортсменів-олімпійців.
 
Земельну ділянку для спорудження житла виділять під час сесії Луцької міськради 30 грудня.
 
Нагадаймо, під час сесії облради 23 жовтня перед обранцями виступала матір спортсменки. Тоді губернатор запевнив присутніх, що до кінця року влада Луцька вирішить питання про виділення землі для будівництва житла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 20:08
Не дуже поспішають в нас шанувати олімпійців. Завжди багато обіцяють і довго виконують свої обіцянки. Наскільки я знаю, мали отримати житло троє олімпійцій, а говорять лише за Миронюк(а Боровська наприклад, що не заслуговує).
Юка Показати IP 25 Грудня 2009 21:49
Переконана, депутати міськради виділять земельну ділянку під забудову і вже за рік-другий Чорнуха побудує чергову багатоповерхівку, де не лише олімпійці отримають житло, вистачить і на інших спортсменів... і не спортсменів теж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus