USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Онкохворий волинянин просить допомогти зібрати кошти на курс хіміотерапії

22 Листопада 2019 13:05
Онкохворий Володимир Сівак з Нововолинська просить допомогти зібрати кошти на життєво необхідний курс хіміотерапії.

З проханням про допомогу волинянин звернувся до Інформаційного агентства Волинські Новини.

Чоловік розповів, що є ліки, які можуть врятувати йому життя, але власних заощаджень не вистачає на три обов’язкових курси хіміотерапії.

«Цей препарат інноваційний, таргентної дії. Він не дає, щоб йшли метастази, діє тільки на злоякісні пухлини, не знищує весь організм. В Інституті Раку повинні були видалити пухлину на сліпій кишці, не вдалось. Зробили тільки стому. Пухлина дуже велика, врослась в сусідні органи. Потрібно, щоб вона зменшилась. Для цього маю пройти три хімії з додаванням «Авастин». Він дуже дорогий. Одну хімію вже пройшов. 25 листопада має бути друга, а ще через два тижні третя. Тоді КТ. Якщо буде хороший результат, пухлину видалять», – розповідає чоловік.

Усі небайдужі можуть допомогти Володимиру, перерахувавши кошти на карту:

ПриватБанк 4731 2191 1495 7628 Сівак Володимир
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus