USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оновлене вбрання: у Луцьку засвітили головне ялинкове тріо Волині. Фото

19 Грудня 2018 17:41
Тріо головних новорічних красунь Луцька та Волині, яке почали одягати в оновлені прикраси більше тижня тому, традиційно засвітили на Театральному майдані у День Святого Миколая.

Аби побачити, як засяє головна ялинка, центральну площу міста 19 грудня заполонили лучани зі своїми маленькими дітками.

Зазначимо, що традиційно на Театральному майдані прикрашають три ялинки, які ростуть поряд, що є своєрідною фішкою Луцька. До того ж, цього року ялинки дивували лучан своїм оновленим вбранням, адже тепер тріо сяє золотистим світлом з синіми сніжинками.

Так, ще перед початком дійства атмосфери свята додавали маленькі помічники Святого Миколая, які ходили між натовпом та закликали лучан залишатися до кінця свята, адже вони будуть роздавати печиво.
Потому на сцену вийшли дитячі колективи, які співали та розповідали новорічні вірші. Згодом крізь натовп лучан, які прийшли подивитися на засвічення новорічних красунь, на сцену вийшов Святий Миколай, який побажав лучанам, щоб попри всі труднощі та глибокі втрати,усім нам вистачило розуму, мужності та терпіння зробити життя один одного кращим.
Та закликав дух Різдва, який засвітив усі ялинки в тому числі і тріо красунь на Театральному майдані.
Владика Луцький та Волинський Михаїл привітав усіх присутніх зі святом, зауваживши, що кожен рік ми радіємо запаленню новорічної ялинки із внутрішнім відчуттям, що все у нас буде добре, стануться гарні, приємні події. Він побажав, щоб усі ці очікування здійснилися, і щоб Господь благословляв усіх миром та достатком.
Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що Святий Миколай завжди приносить подарунки маленьким дітям, допомагає творити та дарувати добро, спонукає нас до того, аби ми були кращими, розумнішими, більше працювали і старалися досягати нових вершин, не боялися ставити перед собою амбітні цілі.

«Святий Миколай спонукає нас до того, щоб ми удосконалювалися. Кожного разу, очікуючи на цей день, маленькі діти чекають подарунка. Вони по-особливому готуються до дня Святого Миколая, і не лише з Луцька, а й з усієї України, всього світу. Вони знають, що творили добро, старалися, вчилися, отримували гарні оцінки, допомагали батькам, були слухняними, тому щиро заслужили цей подарунок і, сподіваюсь, його отримали», – розповів Григорій Пустовіт та привітав усіх лучан зі святом.
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, своєю чергою, наголосив, що кожен бажає собі миру.

«Святий Миколай приніс нашим малятам те, що вони бажали. А ми, дорослі, очікуємо від нього здоров’я, оптимізму, сімейного затишку і душевного спокою. Я вітаю вас з Днем Святого Миколая. Хочу, щоб він був святковим», – розповів голова ОДА та побажав усім достатку та Божого благословіння.
Насамкінець пластуни передали громаді міста Вифлиємський вогонь миру, який перед цим перейняли у харцерів із Польщі.

Разом з тим, на Театральному майдані запрацював й арт-об‘єкт, встановлений на місці старого фонтану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вау Показати IP 19 Грудня 2018 17:56
виглядає набагато красивіше, ніж в попередні роки! ті їхні зелені, сині гірлянди...золотко дивиться чарівно, традиційно. супер!
лучанин Показати IP 19 Грудня 2018 20:49
Дуже подобається цьогорічне оформлення композиції і центру в цілому!
Андрій Показати IP 20 Грудня 2018 14:03
Театр також змінив напис З новим РОКОМ! Красота! Різниця помітна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus