USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Від дощику до сяйва: яким було головне ялинкове тріо Луцька у попередні роки. Фото

18 Грудня 2018 16:50
Вже завтра, 19 грудня, українці, зокрема й лучани, відзначатимуть День Святого Миколая. А це означає, що традиційно у цей день Театральному майдані в Луцьку зберуться батьки разом з дітворою, аби побачити святкове театралізоване засвічення головних новорічних красунь міста. Цьогоріч ялинки в центрі міста розпочали «одягати» 11 грудня – більше, як за тиждень до відкриття.

Також прикрашали ялинку і поблизу міської ради та встановлювали оригінальну новорічну красуню на площі Грушевського.

Варто зазначити, що на Театральному майдані традиційно прикрашають три ялинки, які ростуть поряд, що є своєрідною «фішкою» міста. Вбрання луцьких новорічних красунь цьогоріч буде значно відрізнятися від попередніх, адже тепер тріо засяє золотистим світлом з синіми сніжинками.
Традиція не змінюється, і вже завтра в Луцьку засвітяться головні красуні міста, біля яких лучани зустрінуть Новий 2019 рік. Інформаційне агентство Волинські Новини, своєю чергою, пропонує читачам пригадати, якими були новорічні ялинки в центрі Луцька у попередні роки.

У 2012 році в оформленні ялинки переважали сині кольори, якими світилися гірлянди. Також новорічна красуня була одягнена у «дощик».
2013 року новорічна красуня мало чим відрізнялася від своєї попередниці.
Головна ялинка Луцька у 2014 році дещо змінила свій вигляд, адже в оздобленні використали символіку України та Євросоюзу.
У наступному році ялинку повернули до більш традиційного вигляду. 2015 року її причепурили зірками та сніжинками, що підсвічувалися, а головний акцент був зроблений на верхівці ялинки, яка була декорована яскравими синіми гірляндами. Зауважимо, що у 2015 році луцька ялинка увійшла у ТОП-10 найвищих.
2016 року «вбрання» новорічної красуні майже не відрізнялося від 2015 року - основною відмінністю було те, що напис «2015» змінили на «2016».
Ялинка 2017 року засяяла зеленим світлом. Втім, «фішка» з акцентом на підсвітці верхівки синіми гірляндами залишилася.
У 2018 році тріо новорічних луцьких красунь засяяло синім світлом, натомість акцент на підсвітці верхівки вже забрали.
Робота над декоруванням ялинок на Театральному майдані тривала понад тиждень, і вже завтра лучани зможуть оцінити красу цьогорічних головних новорічних красунь Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus