USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Опалювальний сезон у Луцькій громаді розпочнеться 18 жовтня

16 Жовтня 2023 09:49
У середу, 18 жовтня, у Луцькій громаді розпочнеться опалювальний сезон. Першочергово тепло буде подаватися в лікувальні та навчальні заклади, потім – усім іншим споживачам.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Технологічний процес від початку запуску котелень до надходження теплоносія безпосередньо споживачу може зайняти до 3 діб.

«В міжопалювальний період ДКП «Луцьктепло» провело великий обсяг підготовчих робіт для більш успішного проходження опалювального сезону – замінило майже 3,5 км мереж та інше обладнання, провело гідравлічні випробування та усунуло пориви на виявлених проблемних ділянках.

Також варто відзначити, що більше 90% наших котелень забезпечені дизельгенераторами для забезпечення їх роботи на випадок відсутності електроенергії.

Сподіваємось на плавний запуск та спокійне проходження опалювального сезону», – написав міський голова.

Нагадаємо, від сьогодні розпочинаться опалювальний сезон для шкіл, садочків, лікарень та інших закладів освіти, охорони здоров’я та соціального захисту Ковельської громади. Також 16 жовтня стартує опалювальний сезон у Володимирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тимофій Показати IP 16 Жовтня 2023 11:32
На Відродження 9, Захарова (гуртожиток) гарячу воду подають температурою не більше 30-35 градусів !!!!!! Реакція Луцьктепло нульова....
Василь Показати IP 16 Жовтня 2023 13:20
Це просто слова,що вода холодна.Для констанції факту необхідно хоча би три акти з підписами трьох осіб.Було б дуже добре,щоб ці акти підписав хоч один депутат міськради.А тоді можна звертатися куди хочеш,аж в суд.
Андерсон Показати IP 16 Жовтня 2023 16:04
А може і не почнеться
Василь Показати IP 16 Жовтня 2023 16:06
Система централізованого теплопостачання міста є досить нераціональною і затратною внаслідок розміщення котельних в значній відстані від центрів нагрузок,розміщення котельні на Карбишева 2 на висоті прибл. на 20м вище нуля будинків(зменшення перепаду тиску,до того ж прихватизована),примінення Луцьктепло темп. графіка 70/50,який ще більше розбалансував будинки.Або нижнім поверхам тепло,а верхні перегріваються,або верхнім нормально,а нижні мерзнуть.Що і породить велику кількість скарг мешканців .Вирішити дану проблему без обговорення з проектантами неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus