USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Операційні медоб’єднання Луцької громади осучаснять за понад 20 млн

28 Травня 2023 07:12
Управління капітального будівництва Луцької міської ради оголосило тендер на капітальний ремонт операційного блоку комунального підприємства «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади», що на проспекті Відродження, 13.

Торги тривають на сайті державних закупівель до 1 червня.

Очікувана вартість робіт – 22,952 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт операційного блоку медоб’єднання включатиме улаштування вентшахт, заміну вікон, дверей, улаштування перегородок, опорядження стін і стель, заміну покриття підлоги, облаштування системи вентиляції, встановлення опалювальних конвекторів, забезпечення теплопостачання вентиляційних установок, водопостачання припливних установок і каналізації від них, реконструкцію електроосвітлення, монтаж електрообладнання, облаштування пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу, пусконалагоджувальні роботи та інше.

Усі роботи хочуть закінчити до 1 червня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме десять років.

Нагадаємо, відділення дитячої онкогематології обласної дитячої клінічної лікарні, що входить до КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства», відремонтують за понад 28 мільйонів гривень.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus