USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Відділення онкогематології волинської дитячої лікарні відремонтують за 28 млн

12 Травня 2023 22:46
Протягом року в Луцьку планують провести капітальний ремонт відділення дитячої онкогематології обласної дитячої клінічної лікарні, що входить до КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства».

Торги для пошуку підрядника комунальне підприємство оголосило на сайті держзакупівель. Тендерні пропозиції від учасників приймають до 17 травня. Аукціон розпочнеться 18 травня.

Очікувана вартість капітального ремонту відділення дитячої онкогематології лікарні становить понад 28 мільйонів гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть заміну вікон і дверей, підсилення цегляних стін, влаштування перегородок і нового покриття підлоги, опорядження стін, монтаж системи електроосвітлення, реконструкцію систем опалення, вентиляції та кондиціонування, а також систем водопроводу та каналізації, проведення лікувальних газів, закупівлю необхідного обладнання тощо.

Ремонт хочуть закінчити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.

Нагадаємо, відділення онкогематології обласної дитячої клінічної лікарні потребує ремонту та розширення. А існування нового онкогематологічного відділення дозволить проводити операції з пересадки кісткового мозку.

Кошти на співфінансування капітального ремонту відділення у сумі 12 мільйонів гривень виділили з бюджету Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus