USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Організатори «Євробачення» змінили правила підрахунку голосів журі

28 Квітня 2018 14:31
Європейська мовна спілка, яка є організатором Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", змінила правила підрахунку голосів національних журі, пише ТСН.

Як повідомляється на сайті конкурсу, зміна буде "тонкою", але вона впливатиме на те, скільки "важить" голос окремого члена журі.

Згідно з новими правилами, голос кожного окремого члена журі буде "важити" менше, ніж в сумі з голосами інших членів журі. Так, ефект від балів залежатиме від позиції, на яку член журі поставить композицію учасника.

"Іншими словами, чим нижче оцінить член журі пісню, тим меншим буде вплив на кінцевий результат", — розповіли організатори, зазначивши, що система працює і в зворотному порядку.

Наголошується, що до цього оцінки виставлялися шляхом простого додавання голосів всіх членів національного журі. Таким чином, найвищу оцінку, 12, отримував конкурсант, який набрав найбільшу кількість балів у сумі.

"Наприклад, якщо четверо членів журі ставили пісню на перше місце, а п'ятий — на останнє, то це могло позбавити пісню 12 балів від національного журі", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що європейські букмекери назвали фаворита "Євробачення-2018". Найбільш вірогідною є перемога учасниці з Ізраїлю Нетти Барзілай. Нетта приготувала для конкурсу пісню Toy. На другому місці розташовується представник Чехії Миколаш Йозеф.

Букмекери спрогнозували MELOVIN третє місце у півфіналі "Євробачення-2018".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus