USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Осередки пожежі в Ічні локалізували, лунають поодинокі вибухи

9 Жовтня 2018 16:21
У Міністерстві оборони повідомили, що рятувальники локалізували осередки пожежі на військовому складі під Ічнею Чернігівської області.

Про це з місця події заявив начальник управління комунікацій та преси Міноборони Олексій Чернобай, пише Українська правда.

"Станом на 14.00, осередки пожежі локалізовано. Інтенсивність вибухів продовжує зменшуватись, над територією складів спостерігається задимленість, лунають поодинокі вибухи", - повідомили у відомстві.

За його словами, до місця події доставили інженерну машину розгородження (ІМР). Також на місці пожежі працюють пожежні танки ГПМ-54.

Чернобай повідомив, що в зоні довкола арсеналу зброї зменшилась задимленість, тому оперативний штаб вирішив провести аеророзвідку над місцем надзвичайної події.

Раніше у Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що з моменту виникнення вибухів на території 6-го арсеналу Міноборони підрозділи ДСНС ліквідували 4 пожежі.

Міністерство внутрішніх справ повідомило, що до поліції надійшло 37 повідомлень від громадян, 4 з них – про виникнення пожеж у будівлях на околицях Ічні.


Як повідомлялось раніше, в ніч на 9 жовтня поблизу смт Дружба Ічнянського району Чернігівщини сталася пожежа на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних Сил України.

Пожежа охопила близько 682,6 га арсеналу.

Із зони надзвичайної події евакуювали більше 12 тисяч осіб.

Загалом, зазначають у Чернігівській ОДА, в зону можливого потрапляє 18 794 людини, які мають бути евакуйовані.

З 04:22 закрито повітряний простір в радіусі 30 кілометрів.

Рух залізничного та автомобільного транспорту призупинено.

З 05:30 відключено електро- та газопостачання в населених пунктах, що попадають в зону можливого ураження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шановні українці Показати IP 9 Жовтня 2018 19:28
Готуйте долари . марки.фунти-стерлінгів відновлювати боєприпаси після чергової пожежі.Підпалив мабуть путін
51 омбр(не знам) Показати IP 9 Жовтня 2018 21:08
Мабуть скор будуть горыти в Чудновы чи Славуты

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus