USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перед вибухами арсеналу в Ічні було вимкнено усі мобільні системи зв’язку

9 Жовтня 2018 23:23
Напередодні вибухів на складах із боєприпасами в Чернігівській області відбулось вимкнення усіх мобільних операторів.

Про це у передачі «Ехо України» на «Прямому» повідомив голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

Нагадаємо, у вівторок, 9 жовтня о 3:30 з'явилась інформація про пожежу та вибухи на 6-му арсеналів в Ічні на Чернігівщині. Мешканців міста евакуювали. Як стало відомо, на військових складах вибухнули боєприпаси, які Україна не виробляє та закуповує за кордоном за немалі гроші.

«Сьогодні отримали інформацію. 6-10 (жовтня, - ред.) в районі населених пунктів Стародуб та Климово (міста в Росії, Брянська область, - ред) було вимкнення практично всіх мобільних систем зв’язку, як з цього боку кордону, так і з іншого. Це до кордону 15 кілометрів», - сказав Цигикал.

Він також додав, що прикордонники зафіксували шість спеціальних технічних засобів.

«Це чотири автомобілі ГАЗ-66 і два Volkswagen Т5 (вантажні версії) – в районі населеного пункту Климово. Це практично 150 кілометрів по лінії кордону, якщо брати по прямій видимості. І ми припускаємо, що така техніка може перевозити безпілотники «Форпост». Поки над цією версією працюємо. Будемо працювати спільно зі Службою безпеки», - наголосив голова Держприкордонслужби.

Натомість незрозуміло, чим досі займалася СБУ, завдання якої – забезпечення державної безпеки України. Чи часом не моніторила зрив виборів, які мають відбутися в Україні через півроку, і які, як вже заявляв Порошенко, буцімто планує сфальсифікувати Росія?

І куди діваються гроші на оборону, які, як періодично звітує Президент України, виділяють з держбюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 10 Жовтня 2018 05:31
шайка безголових злодійкуватих мудаків.......
Є вихід до Я Показати IP 10 Жовтня 2018 10:13
То йди і покажи їм - як треба, і як не бути мудаком.
Пропозиція Показати IP 10 Жовтня 2018 09:13
Пропоную військового збору збирати не 1,5 %, а 15%, тоді питання фінансування будівництва нових складів і охорони відпадуть самі (особливо серед крикунів).
Стандарти Показати IP 10 Жовтня 2018 10:02
А після вибухів були "заблоковані" телеканали і з генштабу не змогли донести актуальну інформацію, бо їх банально ніхто не пускав годинами в ефір. Навіщо це все робилося? - риторичне питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus