USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Осіб, які обстріляли польське консульство у Луцьку, ще не встановили

7 Травня 2017 12:24
Слідчі органів Служби безпеки України разом з іншими правоохоронним органами працюють над встановленням осіб, які можуть бути причетними до обстрілу Генерального консульства Польщі у Луцьку. Про це повідомили у СБУ у відповіді на інформаційний запит УНН.

“Слідчими органів безпеки у взаємодії з іншими правоохоронними органами вживаються невідкладні заходи, спрямовані на встановлення осіб, які вчинили злочин”, — йдеться у повідомленні.

Також у СБУ повідомили, що на даний час узгоджується питання щодо створення спільної з правоохоронними органами Польщі слідчої групи з розслідування кримінального провадження щодо обстрілу польського консульства у Луцьку.

Нагадаємо, у ніч з 28 на 29 березня в Луцьку обстріляли будівлю Генконсульства Польщі, яке знаходиться за адресою: вулиця Дубнівська, 22-Б. Постріл здійснили з дороги на перехресті вулиць Дубнівська та Глушець. Саме там знайшли задню кришку тубуса від гранатомета, який і став знаряддям обстрілу. У СБУ офіційно назвали обстріл Генерального консульства Польщі в Луцьку терористичним актом, а в діях зловмисників правоохоронці вбачають чіткий слід російських провокаторів. У зв’язку з терактом, усі польські консульства в Україні на декілька днів припинили роботу.

Як повідомляв голова Волинського товариства «Холмщина» Микола Онуфрійчук, небайдужі люди, котрі прагнуть якнайшвидшого розкриття цього злочину, пообіцяли за детальну інформацію про нічний обстріл надати мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 7 Травня 2017 12:33
Дивно буде коли "знайдуть"... Швидше - призначать. Полюція "нова", а методи ментовські, старі.
Фигвам до Петро Показати IP 7 Травня 2017 18:36
"Полюція" - прямо по Фрейду.))))
Всезнайко Показати IP 7 Травня 2017 21:17
Я чув, що вже пацієнта з Липин призначили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus