USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія намагається вплинути на результати премії «Оскар», - New York Time

22 Лютого 2018 17:46
Росія намагається вплинути на результати голосування Американської академії кіномистецтва, яка визначає переможців престижної премії "Оскар". Про це повідомляє BBC.

У матеріалі New York Times йдеться про те, що Москва намагається унеможливити завоювання "Оскару" двома документальними фільмами, "які їй не подобаються".

Один з них "Останні люди в Алеппо" сирійського режисера Фераса Файяда, став мішенню для російської пропаганди одразу після прем'єри минулого року. Фільм зображує місто Алеппо після бомбардування російських літаків та героїзм рятувальних груп під назвою "Білі шоломи".

Друга документальна стрічка “Ікар" розповідає про державну програму допінгу в Росії. Її режисер Брайян Фогель був змушений чотири рази змінювати розташування продакшн-студії, використовувати одноразові телефони та постійно переховувати головного персонажа - колишнього голову російської антидопіногової агенції Григорія Родченкова через спроби спостереження та погрози життю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
321 Показати IP 22 Лютого 2018 18:00
нізабудім, ніпрастім, накатім за сраліна!!!
запитання Показати IP 22 Лютого 2018 19:08
Якщо Росія впливає на все, то....????? Всі інші не впливають ні на що.....?
Хахаха до запитання Показати IP 22 Лютого 2018 19:35
рашка суне свого носа скрізь, а на ділі виходить, - іх там нєт ... получає по пиці мокрими трусами !
отак Показати IP 22 Лютого 2018 22:44
скільки бабла іде на дурне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus