USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Осіпов каже, що на луцьких депутатів тиснули

8 Вересня 2011 18:09
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов вважає, що на деяких луцьких обранців чинили тиск після головування за перейменування вулиці Сергія Лазо на вулицю Юлії Тимошенко.
Про це він сказав під час сесії міськради 8 вересня.

Зокрема Осіпов назвав Олександра Пизу, Олександра Семенюка, Тараса Баса, Володимира Никитюка, Наталію Бунду, Артура Василевського, Аскольда Пекарського, Богдана Шибу, Юрія Корольчука, Володимира Самуляка та інших.

Утім, колеги Осіпова по фракції - Василевський, Самуляк та Бунда - заперечили, що на них тиснули.

«Переслідувань і тиску з приводу мого голосування не було», – заявив Василевський.

«Це є свідченням нездатності бути в складі опозиційної партії і бажання залишитися на роботі в обмін на відстоювання демократичних прав і свобод в цілому і громадян Луцька», – прокоментував такі заяви Осіпов.

Також він вважає, що накладання міським головою вето на рішення про перейменування вулиць було політичним. Осіпов стверджує, що Романюк наклав вето тому, що це рішення передбачало перейменування вулиці Лазо на вулицю Юлії Тимошенко.

Крім того, на думку депутата, Романюк прийняв рішення поспішно, не порадившись з депутатами, адже використав своє право вето в той же вечір, коли воно було прийняте.

«Ми внесемо питання про ваш імпічмент у вашій відсутності», – зазначив Осіпов.

Депутат Євгеній Ткачук зазначив, що «заслухався» виступом Осіпова і додав, що депутат поступив неетично, а до того ж неодноразово порушував регламент.

Нагадаємо, нещодавно про тиск на депутатів через "вулицю Тимошенко" заявляв і інший тимошенківець Луцькради - депутат Сергій Григоренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Здрасте Показати IP 8 Вересня 2011 22:28
Це ж як потрібно ненавидіти Тимошенко щоб називати вулицю при живій "Вона" Ви б ще памятник їй поставили. КЛОУНИ
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2011 01:44
"Крім того, на думку депутата, Романюк прийняв рішення поспішно, не порадившись з депутатами, адже використав своє право вето в той же вечір, коли воно було прийняте." Проте це рішення відповідає бажанням лучан на відміну від бажанн6я депутатів, які повинні відстоювати саме їх інтереси, а не свої власні, тим більше політичні, які до життя українців не мають жодного відношення!
Юлиана Капельман (в народе Юлька Золотая Ручка) до Лучанин Показати IP 10 Вересня 2011 15:35
А хто питав думку Лучан? Шиба чи може ти сама?
Вікторія Показати IP 9 Вересня 2011 07:50
Бунда навіть на сесіях не вміє себе поводити. Сидить і базікає... Таке враження - що їй це не потрібно. Зайняла посаду і все..
Петя Показати IP 9 Вересня 2011 08:31
Осіпов правильно відмітив. Спочатку самі депутати " жалуються", а потім " віднєкуються", що такого не було. То навіщо ви це розказали? Чомусь ваші прізвища він назвав, а не інші. Требуло не плакатись в рубашку
Надія Показати IP 9 Вересня 2011 10:06
Не розуміють люди що із шантажом і перевищенням влади можливо боротись тільки відверто виказавши такий факт відразу. Потім вам по кожному питанню будуть погрожувати. А ті хто боїться втратити роботу як правило по 30 років на одній роботі і сидить. Але то їх вибір.
Іван Володимирович Показати IP 9 Вересня 2011 11:23
Така політика. Лізиш в політику - то знай що сьогодні ти, а завтра - тебе. А то хочуть тільки бути скрізь " хитрими". Хочеш нормально працювати - не лізь в політику. А якщо заліз - то підкоряйся владі, а не партії.
Борис Показати IP 9 Вересня 2011 13:46
Я - тиснув. Було діло вечері...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus