USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Осіпова покарали

10 Квітня 2012 21:53
Заступнику голови фракції «Батьківщина» у Луцькій міськраді Андрію Осіпову винесли другу догану за дії, спрямовані на розкол фракції.

Таке рішення 10 квітня ухвалили члени бюро Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина», - повідомив Волинський інформаційний портал із посиланням на «компетентні джерела».

За інформацією видання, бюро збиралося розглянути питання життя і функціонування фракції «Батьківщина» у Луцькій міськраді та вивчити пропозиції заступника голови фракції Андрія Осіпова, спрямовані на удосконалення її роботи.

Натомість у результаті засідання сам Андрій Осіпов отримав догану. За інформацією видання, його покарали за «неодноразові наклепницькі доноси на партійців вищому керівництву» та «дії, спрямовані на розкол фракції».

Проти оголошення Осіпову догани не проголосував жоден із членів партбюро, лише кілька утрималися. Згідно зі статутом цієї політсили, для виключення депутата із її лав (та із членів фракції) достатньо і двох доган.

Своєю чергою, у коментарі «ВН» Осіпов назвав це рішення партбюро несправедливим. Мовляв, підставою стало його звернення щодо голосування «білосердечних» депутатів з окремих політичних питань.

«При розгляді робочих внутріфракційних питань і вирішення щодо аналізу голосування окремих депутатів бюро у складі 10 осіб, серед яких і шість осіб, згаданих у скарзі, вирішили не розглядати заяву по суті, а оголосити догану. Я пропонував послухати колег, з яких мотивів вони ухилилися від голосування», - заявив Осіпов.

Він додав: «Вони мало того, що не змогли мені пояснити, чому так проголосували, але вони із використанням службового становища оголосили мені догану».

Депутат запевнив що буде оскаржувати рішення бюро.

На запитання, чи існує ймовірність, що Андрій Осіпов вийде із фракції «Батьківщини» або буде виключений з неї, він відповів досить лаконічно: «Без коментарів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
максим Показати IP 10 Квітня 2012 22:48
бідолаха,то за то,що втрутився в освіту? завтра його день народження, могли б просто пожурити... я б вийшов! ну їх, хіба це однодумці?
Іринка Показати IP 10 Квітня 2012 23:26
Осіпов займався питанням примусових заяв вчитепів міста йти у відпустку за власний рахунок,а нас знову заставили написати заяви!
Олег Показати IP 10 Квітня 2012 23:39
Мене щиро порадувала ідиотська мотивація "за доноси вищьому партійному керівництву". Це маразм. Усі ці БЮТівці з розуму з'їхали. Оце логіка, щоб Осіпов не писав скарг і не критикував, треба йому дати догану. Молодці, справжні дермократи
Лучанка Показати IP 10 Квітня 2012 23:43
Думаю Осіпов не пропаде і його з радістю будь-яка інша партія. Шкода, що він не розуміє, що краще пійти самому і зараз і плюнути на тих корольчуків. Ви усе добре робите Андрію, навіть не думайте поступатись, тримайтесь
БЮТ Показати IP 11 Квітня 2012 06:16
Осіпов стукач - про це всям і давно відомо. Коли стукав Гриші на інших бютівців, Гриша гладив по голові, а коли на Гришу ставу стукати - догана.
Олександр Пиза Показати IP 11 Квітня 2012 09:22
Краще тих шістьох вигнати.
Фронтзміновець до Олександр Пиза Показати IP 11 Квітня 2012 11:38
Кого шістьох?
ФЗ до Олександр Пиза Показати IP 11 Квітня 2012 12:24
Повний П...ц. Тебеж дурня той же Осіпов використав, завдяки чому тебе вигнали з роботи, а ти ще й досі йому оди співаєш.
Петро Показати IP 11 Квітня 2012 11:05
При чому тут освіта? Першу догану Осіпов отримав, ще до "активної" позиції щодо освіти. І була вона накладена саме за розкольницькі дії у фракції. Проглядаються його системні дії, які спрямовані на розкол фракції "Батьківщина". А потім він створивши із себе великомученника перекинеться до Королевської. На даний час його дії у фракції Луцької міської ради на 110% співпадають із діями Королевської у Верховній раді. А відповідно і їх наслідками...
Віталій Показати IP 11 Квітня 2012 11:09
Осіпов молодець. Має свою думку власну, а не бігає за всіма як усі бютівці на чолі з Пустовітом. Вони вже забули чого прийшли, а раді що їх по влаштовували на роботи і нічого більше не роблять. Думку власну не відстоюють, а слухають Мера, бо він "грозить"
Дуня Показати IP 11 Квітня 2012 12:18
Я особисто раніше поважала Андрія Осіпова, але коли він в одній із компаній назвав свою турботу про освітян не більше ніж одним із засобів досягнення політичної мети, ставлення моє до нього змінилося. Адже ті самі освітяни щиро йому вірять, а він їх просто використовує як туалетний папірець. Сором!!!
Василь до Дуня Показати IP 11 Квітня 2012 13:20
Бачу, що загалом ставлення до депутата Осіпова позитивне. Але є окремі тролі, які просто л...нять. Я особисто довіряю цій успішній симпатичній людині. Він усе робить із душею і завзяттям. Він серйозний гравець і ця догана його не зупинить
Ната Показати IP 11 Квітня 2012 13:01
Я в шоці, хочуть зїсти Осіпова бо бачать в ньому конурента. Осіпов дуже виріс в моїх очах, як виборця. БЮТ і не так вже не знає чим зайнятись, ще якщо Осіпова зжеруть то хана цій партії.
Галина Показати IP 11 Квітня 2012 14:50
Осіпов,людина з високим інтелектом, великим багажем знань, має власну думку і характер. Він перспективний молодий політик.Дуже шкода, що в БЮТі йому просто завидують і бачать у ньому конкурента. Андрію, тримайтесь я Вас дуже поважаю.
Малина до Галина Показати IP 11 Квітня 2012 23:42
Андрію, підписуйтеся коли хвалите себе чоловічим ніком, а не жіночим. Жіночий нік говорить про прихований гомосексуалізм.
Ігор Показати IP 11 Квітня 2012 17:00
Теж симпатизую Осіпова. Дуже розумний, перспективний чоловік. В Бюті таких мало, а можливо й нема. Молодець. Тримайся!!!
Дуня2 Показати IP 11 Квітня 2012 19:50
Не сміши і не видумуй .Чудо чуло.......
Мар’яна Показати IP 11 Квітня 2012 22:37
ого, скільки дифірамбів написали... напевно ви Андрія дуже погано знаєте... не те все золото, що блистить!!!
Толян Показати IP 11 Квітня 2012 23:07
Так то Осіпов сам собі пише ці хвалебні коментарі. Нарцисизм у чистому вигляді.
теді беа Показати IP 16 Квітня 2012 20:11
так і тримати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus