USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Оскароносний фільм «20 днів у Маріуполі» б'є рекорди переглядів

26 Березня 2024 22:39
Документальний фільм Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі» б’є рекорди українських стримінгових сервісів. У дебютний вікенд стрічка стала абсолютним рекордсменом за переглядами на Takflix.

Про це пише Forbes.

Оскароносний фільм обійшов «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча і «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» Надії Парфан.

За продажами на «Київстар ТБ» фільм Чернова обігнав не лише українські, а й світові хіти. У період з 21 по 24 березня «20 днів у Маріуполі» увійшов у першу десятку за кількістю переглядів серед усього VOD-контенту.

Читати ще: У Disney пояснили, чому вирізали зі скороченої міжнародної телеверсії «Оскара» перемогу України

На Volia TV «20 днів у Маріуполі» подивились близько 18% користувачів. Фільм за три дні зібрав уп’ятеро більше переглядів у порівнянні з усіма іншими стрічками онлайн-кінотеатру.

До фільму відкрили понад 21 тис. доступів з урахуванням передзамовлень на Megogo. Там стрічка встановила рекорд серед документального кіно і стала одним із лідерів загального рейтингу.

На початок березня «20 днів у Маріуполі» також став найкасовішою документальною стрічкою в Україні зі зборами у 2,2 млн грн в кінотеатрах. За кордоном фільм можна переглянути на Apple TV і Amazon Prime, він також доступний на Google Play, Microsoft Movies & TV та інших цифрових платформах.

Український фільм «20 днів у Маріуполі» отримав премію Американської кіноакадемії «Оскар» у номінації Найкращий документальний повнометражний фільм. Це перший «Оскар» в українській історії. Отримувати нагороду вийшов режисер фільму Мстислав Чернов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 26 Березня 2024 23:20
А де то подивитися мона?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus