USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Освіта, медицина та ремонти: у Луцьку ухвалили зміни до бюджету

11 Грудня 2018 11:21
Перерозподіл понад 60 мільйонів перевиконання міського бюджету здійснили у рамках змін до бюджету Луцька на 2018 рік.

Про це йшлося під час пленарного засідання 50 позачергової сесії міськради 11 грудня.

Депутати підтримали низку змін до міського бюджету на 2018 рік.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, пропонують здійснити перерозподіл коштів субвенції з держбюджету – збільшать видатки на надання пільг на 9 мільйонів гривень в межах вже виділених коштів. 808 тисяч виділили на придбання житла для дітей-сиріт. Ще 200 тисяч субвенції з обласного бюджету спрямують на надання матеріальної допомоги рожинам загиблих військовослужбовців.

На співфінансування реалізації проекту «Нове життя Старого міста. Ревіталізація памяток історико-культурної спадщини Любліна та Луцька» виділять 100 тисяч гривень, 60 тисяч гривень виділять на оплату праці для КП «Ласка», управлінню патрульної поліції на ремонт та обслуговування автомобілів спрямують 100 тисяч гривень. З коштів бюджету розвитку 165 тисяч гривень хочуть передбачити для школи №1 на придбання комп’ютерної техніки.

Також на 62,3 мільйона пропонують розподілити як кошти перевиконання міського бюджету.

По управлінні охорони здоров’я 6,435 мільйона спрямують на виплату заробітної плати, 1,78 мільйона – на обладнання. Ще 911 тисяч з облдержадміністрації виділяють на придбання житла для дітей-сиріт. 400 тисяч виділять на відшкодування вартості лікарських засобів. Ще 115 тисяч пропонують виділити Луцькій міській дитячій поліклініці на завершення ремонту в кабінетах профщеплень та рентген-кабінеті. Ремонти у цих приміщеннях, з її слів, не здійснювали з моменту відкриття поліклініки. 160 тисяч гривень просять виділити Луцькій міській клінічній лікарні на пральну машину.

За департаментом ЖКГ 700 тисяч гривень виділятимуть на освітлення вулиць міста (оплата електроенергії), 70 тисяч гривень – на топографічну зйомку полігону твердих побутових відходів у селі Брище, 400 тисяч – на відновлення мереж електропостачання, ще 100 тисяч – на утримання насосної станції у центральному парку культури та відпочинку (оплата електроенергії). 1,833 мільйона гривень спрямують на поточний ремонт доріг, 1,5 мільйона передбачать на зимове утримання доріг міста, 100 тисяч – на поточний ремонт ілюмінації на проспекті Волі (демонтують непрацюючу стару ілюмінацію). 450 тисяч виділять на капітальний ремонт доріг. 199 тисяч пропонують виділити на обрізку дерев, 70 тисяч – на обслуговування біотуалетів. 9 мільйонів гривень отримає ДКП «Луцьктепло» на виконання умов договору з ЄБРР, 600 тисяч – для оплати боргу «Тепелену». КП «Луцькводоканал» виділять 1,2 мільйона на виконання зобов’язань за договором НЕФКО, 5 мільйонів – на погашення боргу за електроенергію. Також у рамках змін до бюджету міста виділятимуть понад 600 тисяч на завершення капремонту Будинку вчителя.

За пропозицією депутата Ігоря Поліщука 21 тисячу гривень спрямують з резервного фонду для громадської організації переселенців Криму та Донбасу на освітній проект.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus