USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Освіторія» та ЮНІСЕФ запускають безкоштовні вебінари з підготовки до мультипредметного тесту

11 Травня 2022 00:21
Громадська спілка «Освіторія» та ЮНІСЕФ для українських вступників з 12 травня запускають на платформі iLearn щоденні безкоштовні вебінари з підготовки до національного мультипредметного тесту.

Про це Офіс Омбудсмана України повідомляє у Телеграмі.

«У рамках вебінарів вступники зможуть дізнатися більше інформації про деталі вступної кампанії у 2022 році, окремі аспекти підготовки та складання НМТ, виконання тестових завдань, поради від досвідчених експертів щодо розподілу часу під час складання тесту, на які теми потрібно звернути більше уваги тощо», – йдеться у повідомленні.

На платформі iLearn можна попрактикуватися виконувати короткі тематичні тести з української мови, математики, історії України.

Вони, як і демонстраційний НМТ, будуть корисними для кожного вступника.

Перший вебінар відбудеться вже 12 травня о 17.00.

Вебінар можна буде переглянути на платформі iLearn або на YouTube-каналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus