USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ОТГ, відзнаки та спілкування з людьми: день роботи Ірини Констанкевич на окрузі

20 Жовтня 2017 08:00
В день роботи на окрузі, народний депутат Ірина Констанкевич відвідала Маневицький район, де побувала у трьох селах. Серед іншого, поспілкувалась з волинянами про майбутнє об’єднання в ОТГ, подарувала ФАПам інгалятори, а недільній школі – телевізор.

Про те, чим займалась депутат на окрузі повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Годомичі: чи будуть зміни після об’єднання в ОТГ

В селі Годомичі народний депутат Ірина Констанкевич побувала вперше. На зустрічі з нардепом люди найбільше цікавилися питанням децентралізації, бо ж, мовляв, в їхньому селі перспектив для життя немає.

«Реформа децентралізації – це дуже хороша реформа, коли влада лишається на місцях, коли люди, а не київські чиновники, вирішують, що їм потрібно. Саме тому потрібно обирати ту людину, яка будучи на посаді сільського голови, змогла щось зробити», – каже Ірина Мирославівна.

Додамо, що 29 жовтня обиратимуть депутатів та голову Колківської об’єднаної територіальної громади. До складу ОТГ увійде і село Годомичі.

Крім обговорення проблемних питань, Ірина Констанкевич нагородила подяками та грамотами вчителів місцевої школи і подарувала інгалятор для місцевого ФАПу. «Ці інгалятори придбала за особисті кошти, тому що хочу, аби жителі мого округу менше хворіли. Але якщо вже таке трапиться, то вони зможуть у ФАП і пройти курс інгаляцій», – каже Ірина Мирославівна.
Нагороди отримали і жителі села Рудники. Там, з нагоди дня села, символічні подарунки отримали найстарша жителька населеного пункту, мама наймолодшого рудниківчанина, ветеран праці і родина, в якій найбільше дітей. Крім того, народний депутат подарувала місцевій недільній школі телевізор.

У Гораймівці разом із нардепом відсвяткували день села

В селі Гораймівка Ірину Констанкевич знають добре – народний депутат тут уже втретє. В минулому році разом із селянами працювали над розв’язанням проблеми електропостачання у домівках мешканців цього населеного пункту та брала участь у засвіченні новорічної ялинки.

«Гораймівка – це моє улюблене село. Воно особливе тим, що тут живуть небайдужі люди. Завдяки їм, я зрозуміла, що ми сильні, що ми можемо спільно вирішити будь-які проблеми і впевнено крокуємо в житті», – тепло відгукується про селян народний депутат.

Під час святкування дня села, Ірина Констанкевич нагородила подяками та грамотами вчителів місцевої школи та подарувала інгалятор для місцевого ФАПу

«Те, що народний депутат виконує свою обіцянку і відвідує своїх виборців не тільки перед виборами, але й впродовж своєї депутатської каденції – це дуже хороший приклад, який заслуговує поваги. Але було б добре, якби ті проблеми, які піднімають директори, лікарі, прості мешканці сіл вирішувались на рівні районної влади, а депутати лише приймали закони. Але так сталося, що народні депутати змушені займатися цілим рядом проблем, які навіть не входять до їхньої компетенції. І це дуже добре, що Ірина Констанкевич не забуває своїх виборців», – каже директор школи І-ІІІ ступенів села Гораймівка Микола Давидюк.

«Щоразу, як тільки випадає нагода, приїжджаю на свій округ і намагаюся за один день об’їхати якомога більше населених пунктів. Між реальним життям в селах і тим, яким його бачать уряд і президент, величезна різниця, – каже народний депутат. – Саме тому постійно треба спілкуватися з людьми, аби донести до влади реалії, в яких щодня виживають прості люди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus