USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Отруєння Скрипаля: які країни не «покарали» Росію

29 Березня 2018 09:25
Лише п’ять країн Євросоюзу жодним чином не покарали Росію за отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля і його доньки у Великій Британії.

Про це свідчить підрахунок, опублікований «Європейською правдою».

До цього часу Австрія, Кіпр, Греція, Словенія та Португалія не заявили про видворення російських дипломатів чи відкликання своїх послів з РФ для консультацій.

При цьому Австрія та Словенія публічно заявляли, що не видворятимуть дипломатів.

Крім того, на Балканах лише Сербія і Боснія не долучилися до видворення дипломатів. Жодним чином не «покарали» Росію також Ватикан і Туреччина.

Як повідомлялося, 28 країн (19 країн Європейського союзу, а також США, Канада, Албанія, Македонія, Норвегія, Чорногорія, Україна, Молдова і Австралія) ухвалили рішення про видворення російських дипломатів у зв'язку з отруєнням колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Великій Британії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дрейфус Альфред Показати IP 29 Березня 2018 09:50
А вина вже доведена, щоб "карати"? Чи, просто, масовий психоз, якому необхідно підіграти?
MK до Дрейфус Альфред Показати IP 29 Березня 2018 10:18
С такими комментариями можно только титул московского агента себе получить. Сейчас тебя в Россию выдворять начнут :))
!!! до MK Показати IP 29 Березня 2018 12:16
І врахуйте, що все для країни "скєп і ботокса" тільки починається. Починається все погане і найгірше, бо світ зрозумів що зі скаженою гієною-рашою дієвий лише один спосіб - як з срср ... Хахаха, скоро вам тролякам теж гайка, а вірніше дуля з маком, а не рублі за роботу.
фффф до Дрейфус Альфред Показати IP 29 Березня 2018 10:29
А де*ілам пофіг на це. Та сама Британія була в курсі, що дипломати працюють на розвідку з метою запобігання терактів і співпраці в плані безпеки. Тепер ці де*іли їх виписали і залишається чекати поки якийсь бородач з РФ не зробить щось масове і погане на територіях видворених розвідників і дипломатів. Україна також радує "ми вияснили шо це шпіони тому 13 чол.також відправляємо першим рейсом" а овердофіга років назд вони про це не знали? Самі ж дали їм право працювати в країні. Контррозвідка чи хто має цим займатися, працює тільки коли їй скажуть? Де ці беззуперечні докази причатності РФ до отруєння і докази шпіонів 13 дипломатів? За де*ілів вас тримають,
ура до фффф Показати IP 29 Березня 2018 12:10
Где решение мосгорсуда ? нет, ну пока нет решения с мосгорсуда, - вы все врети ..
123 до Дрейфус Альфред Показати IP 29 Березня 2018 12:01
О паньки. Секта ботоксного презерватива в кількості трьох членів відписалась ... Да не надривайтесь так, всім зрозуміло, що рашка сама миролюбива, віруюча, справедлива, і за мир у всьому світі. І для цього рашка організувала війни в Грузії, Молдові, Україні. І для цього рашка проливає кров як своїх, так і чужих громадян... Це все госдеп і піндоси, все ж ясно. Ой сорі, і англосакси рассєюшку гнобят, а царь хороший ...
MK до 123 Показати IP 29 Березня 2018 12:33
Объективно, с таким ходом мыслей вы не менее упоротые чем те, кого вы усиленно рисуете сатанистами.
321 до 123 Показати IP 29 Березня 2018 15:52
Тебе знову з псіхушки випустили,залишайся на місці за тобою послали кортедж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus